Megszabadulnának Orbán megbízott lobbistájától

Megelégelték Budapesten, hogy nincsenek eredmények.

2017. október 3. 21:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Megnevezte zaklatóját a magyar színésznő Sárosdi Lilla azt mondta, hogy Marton László, a Vígszínház főrendezője zaklatta szexuálisan húsz évvel ezelőtt.
Kémregénybe illő átveréssel próbálták 5 millió dollárra lehúzni Richard Bransont Egy amerikai barátjától 2 milliót szedtek el a csalók.
Miért nem esik szét a Szaturnusz gyűrűje? Nem tudjuk, hogyan jött létre, de azt már sejtjük, hogy miért maradt egyben.
Lejárt a katalánoknak adott spanyol ultimátum Reggel tízig kellett volna eldönteniük, hogy akkor most függetlenek-e, vagy sem. Nem döntöttek.
Másokkal megosztott titok Irodalmi és zenés esttel készül a reformáció 500. évfordulója alkalmából a ferencvárosi Pinceszínház és a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesülete. Az október 30-án (az évforduló napjának előestéjén) 17 órakor kezdődő műsornak a Kálvin téri református templom szolgáltatja a helyszínt. Az összeállítás magyar protestáns költők költeményeiből válogat időrendi sorrendben a XVI.
Volt fűtés, nincs fűtés négyszáz budapesti lakásban A fűtési szezon kezdetén maradtak családok fűtés nélkül, ráadásul a saját hibájuk miatt. A Főgáz illetékesei széttárják a karjukat, és meglehetősen rugalmatlanul állnak felhasználóikhoz.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
A liftbe lépve tépte ki a nyakláncot egy nő nyakából ezt a férfit keresik A kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.