Áll az alku - 2017. 10. 03. - 27. adás 1. rész

A pékből hentessé vált Csacsi lett a szerencsés játékos, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. 

2017. október 3. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áll az alku - 2017. 10. 05. - 29. adás 1. rész Az Áll az alku játékosai közül ezúttal Tünde kezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Fordított taktikával vágott neki a játéknak: ő első körben kilőtte a szerettei születésnapi dátumaival ellátott tás...
Áll az alku: Elviszi valaki a 100 milliót? - szerda 20.35 Csacsi játéka után folytatódik az Áll az alku, melyből továbbra is akár 100 millió forinttal is távozhat a szerencsés nyertes. 

Friss hírek
Fehér ez a feketerigó Újabb fehér feketerigó bukkant fel a DunaDráva Nemzeti Park területén. Ezúttal egy szinte teljesen hófehér példányt kapott lencsevégre Pallos-Rózsa Anita, a park munkatársa. Egy különleges festékhiányos madarat már láttak alig egy hónapja az igazgatóság parkolójában, a Hófehérkének keresztelt hím rigónak kizárólag a feje volt fekete, és már egy társa is van, amelyről egyelőre nem sokat tudnak.
Oszter Alexandra a családi viszályról: "Nem tagadtam meg az apámat!" Kifakadt a műsorban.
Ételek, amikben sokkal több kálium van, mint a banánban Ezek a finomságok is ugyanúgy felföltik a raktáraidat.
Nem lesz könnyű Budapesten közlekedni a hosszú hétvégén - Lezárások és korlátozások Több kerületben is forgalomkorlátozások lesznek az ünnepi hétvégén Budapesten.
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló -  A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-től a TV2-n!
Elárulta, mivel hozza formába magát Natalie Portman Őrült diéták helyett sporttal igyekszik visszanyerni egykori alakját Natalie Portman. A Fekete hattyú és V, mint vérbosszú című filmek színésznője februárban szülte meg második gyermekét, Amaliát. Bár imád anya lenni, és szívesen van otthon a kicsikkel, de egy kis szabadidőre neki is szüksége van. Most a teniszezésbe szeretett bele, így amikor anyai teendői engedik, kimegy ütögetni a pályára.

Áll az alku - 2017.09.29. - 25. adás 2. rész Az egy ideje Balin élő Zoltán alkudozhatot az Igazgató Úrral, aki a végefelé egy igencsak elgondolkodtató ajánlatot adott. 
Áll az alku - 2017.09.27. - 23. adás 1. rész Ismét egy régi játékos, méghozzá Tamás lett a szerencsés, aki elkezdhetett alkudozni az Igazgató Úrral. Vajon Gundi mellett is olya bőbeszédű lesz, mint játékostársai között?  
Áll az alku: Gundel Takács Gábor lett a játékosok ˝titkárnője˝? Jérémy szeretett volna az Igazgató Úrral beszélni, mert, mint mondta, neki nincs szüksége titkárnőre azaz Gundel Takács Gáborra a tárgyaláshoz. Nos, végül továbbra is csak a műsorvezető beszélhetett...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
Imádták a férfiak a fiatal Katona Klárit, eszelősen jó alakja volt Emlékszel, milyen volt fiatalon az imádott énekesnő?