1,75 százalékon tartja a román jegybank az alapkamatot

Változatlanul 1,75 százalék maradt a román alapkamat, a román nemzeti bank (BNR) igazgatótanácsa ugyanis keddi ülésén a jegybanki közbelépést sürgető kormányzati nyomás ellenére sem módosította az irányadó kamatot.

2017. október 3. 22:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Az új német kormány is az E.ON malmára hajthatja a vizet Az elmúlt napokban egy szűkülő háromszög alakzatból sikerrel tört ki felfelé az E.On árfolyama, ezzel tér nyílt a további emelkedés előtt. A technikailag alakzatból számítható rövidtávú célárfolyamnak 10,3 eurót lehet meghatározni. Azonban az emelkedés a javuló fundamentumok és a hosszabb távon is kedvező technikai kép alapján tovább is fennmaradhat.
Így változott a tojás ára A tojás felvásárlási és fogyasztói átlagára , forint/darab
Jelentősen gyorsítanák a közmű-engedélyezési eljárásokat A kormány jelentősen gyorsítani akarja a közmű-engedélyezési eljárásokat, ez a gázcsatlakozások esetében akár 100 nappal, a villanynál 150 nappal is megrövidülhet a családok, a kis- és középvállalkozások számára - közölte a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Egyre többen foglalkoznak juhtartással Magyarországon Magyarországon évről évre bővül az anyajuh-állomány, és egyre többen foglalkoznak juhtartással - mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár csütörtökön Mezőhegyesen egy juh bemutató mintatelep átadásán a Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtöki közleménye szerint.
Donald Trump elnöki rendeletet írt alá az Obamacare módosításáról Donald Trump amerikai elnök rendeletet írt alá az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény módosításairól.
Tízezrek vonultak utcára Barcelonában Spanyolország egységéért tüntetve tízezrek vonultak utcára csütörtökön Barcelonában a spanyol nemzeti ünnepen, amelyet az amerikai kontinens felfedezésének emlékére  tartanak ezen a napon.

Top hírek:
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.
Halrudacskákat teszteltek nincs minden rendben a gyerekek kedvencével Harminc vizsgált termékből a felével kapcsolatban indult hatósági eljárás.
Kínából rendelne? A NAV segít Az adóhivatal új honlapján lehet tájékozódni az adó- és vámterhekről.
Soha nem ért még ennyit a Bitcoin Történelmi rekordra ugrott csütörtökön a Bitcoin árfolyama, pedig az utóbbi hetekben többen már temették a kriptodevizát.
Csúcsra járt a BUX A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 318,96 pontos, 0,83 százalékos emelkedéssel, 38 772,08 ponton zárt csütörtökön, ami a szerdai után ismét új történelmi csúcs.