Bűncselekmény lesz a terrorista honlapok látogatása Angliában

15 évig terjedő börtönbüntetéssel lesznek sújthatók mindazok, akik rendszeresen ilyen online tartalmakat nézegetnek.

2017. október 3. 22:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sűrű, édes almavaj fahéjjal és szegfűszeggel - Kenyérre, húsokhoz és sütibe is szuper A kellemes fűszerezésű, krémes állagú almavaj Angliában hódít, és téged is garantáltan elvarázsol.
Életfogytig tartó börtön balesetért Életfogytig tartó börtönbüntetést kaphatnak azok, akik halálos balesetet okoznak Angliában - legalábbis ezért a szigorításért lobbiznak néhányan. Ez egy közlekedési szakjogász szerint nonszensz, hisze...
Inkább verte, mint hogy kifizesse barátait Kázmér Angliában Álomfizetést ígért magyar ismerőseinek, helyette verte és elszedte a pénzüket az angliai Leicesterben K. Kázmér. Most modernkori rabszolgatartás vádjával állították bíróság elé Birminghamban. A 43 éve...
Pazar gólpasszt adott a fiatal magyar játékos - videó! Az Angliában pallérozódó tehetség, Szerető Krisztofer parádés gólpasszt adott a Blackburn elleni mérkőzés során. Csapata, a Stoke City 6-0-ra nyert.
Nem nagyon akart burtoni börtönbe menni a magyar csaló Csalás miatt 4 hónap 12 hónapra felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy magyar férfit Angliában. A Burtonben élő H. Sándort már augusztusban is bűnösnek mondta ki a bíróság csekkhamisítás miatt. A...
Mostantól életfogytot is kaphatnak a halált okozó sofőrök Nagy-Britanniában Komoly szigorítás lép életbe Angliában, Walesben és Skóciában. A támogatók szerint darabokra szakított családok ezreinek hozhat megnyugvást a döntés.

Kikapott a Watfordtól, már a kis csapat mögött az Arsenal Angliában Hatalmas blama Londonban.
Itt az új liverpooli sláger, és nem a Beatles játssza A világbajnoki selejtezők miatti szünet után rangadókkal folytatódnak az európai topbajnokságok. Angliában a bajnoki történelem két legeredményesebb alakulata igazi presztízsrangadót játszik.
Nem volt orvos a helyszínen, belehalt a kiütésbe a kezdő bokszoló Egy órán át nem kapott orvosi segítséget a kiütés után az Angliában élő, fiatal lengyel boszkoló.
Gera csodagóljára a mai napig emlékeznek Angliában A 38 éves klasszis akrobatikus mozdulattal sokkolta Van der Sart.
HurriKane és vb Angliában: így jött a dráma - videó! Érdekes mérkőzés volt a csütörtök esti Anglia-Szlovénia vb-selejtező, amelynek végén a hazaiak vb-kijutást ünnepelhettek.
Sprintrekord Angliában, de hol van ez egy vén olasz hátvédhez? Még senki sem volt olyan gyors az angol bajnokságban, mint City-csatár Sané.