Szerdán nem fog esni, ígérik

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint holnap több órás napsütés mellett 16-20 fok várható. Csapadék nem várható, északkeleten erős nyugati szél várható. 

2017. október 3. 23:22

A cikk folytatása...Friss hírek
19-re lapot kért a katalán elnök, aki bejelentené a függetlenséget Ha Madrid így, akkor a katalánok meg úgy.
Futballkrimi a Stamford Bridge-en A Bajnokok Ligája harmadik fordulójának szerdai meccsei közül az izgalmakat, s talán a színvonalat tekintve is kiemelkedett a ChelseaRoma összecsapás. Az olaszok 0-2-ről fordítottak, Dzeko első gólja csodálatos volt, ám a londoniak Hazard fejesével ikszre hozták a csoportrangadót.
Az 50 milliós játszma 7. adás 3. rész A nagy izgalmak után Ildi és a fia barátnője, Zsuzsi érkeztek Az 50 milliós játszmába, akik bevetették minden megérzésüket, és magabiztosan meneteltek a játékban.
Ütésváltás: egy ide, egy oda! Hogyan képes megvédeni Magyarország Európa és hazánk határait? Van-e megrendelés a fideszes bűnügyek eltussolására?
3,3 milliárd forintot kapnak a kkv-k versenyképességük javítására Új pályázati felhívás jelent meg 3,3 milliárd forint keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a mikro-, kis és középvállalkozások (kkv) versenyképességének és hatékonyságának növelésére - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.
Tisztességes ellenzéki ember

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.