Donald Trump Puerto Ricóra látogatott

Donald Trump amerikai elnök kedden a hurrikán sújtotta Puerto Ricóra látogatott, ahol a többi között a szeptember második felében pusztító vihar károsultjaival találkozott.

2017. október 4. 2:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Washington újabb katonákat küld Puerto Ricóra Az amerikai védelmi minisztérium (Pentagon) újabb katonákat küld Puerto Ricóra, hogy segítsenek a Maria hurrikán utáni kárelhárításban, a szövetségi kormányzat minden költséget átvállal.
Donald Trump Puerto Ricóra látogat Donald Trump amerikai elnök azt tervezi, hogy hamarosan a hurrikán sújtotta Puerto Ricóra látogat.
Puerto Rico áram nélkül maradt a Maria hurrikán miatt Az ötfokú skálán négyes erősségű hurrikánként csapott le Puerto Ricóra a Maria nevű trópusi vihar, nyomában pedig az egész, amerikai fennhatóság alá tartozó szigeten megszűnt az áramszolgáltatás, ...
Lecsapott Puerto Ricóra a Maria hurrikán Lecsapott az Egyesült Államok társult államára, Puerto Ricóra a négyes kategóriájúra gyengült, ám továbbra is rendkívül veszélyes Maria hurrikán - jelentette szerdán az amerikai Országos Hurrikánközpo...
Kim Dzsong Un vajon érti, milyen egyetlen megoldásra gondol Trump? Donald Trump már "a végső megoldással" fenyegeti Észak-Koreát, miután szerinte minden eddigi tárgyalás hiábavaló volt.
Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.

Ahányszor az az ember kinyitja a száját, megosztja a társadalmat Az USA-ban nem csak politikusok, hanem széles társadalmi rétegek is szervezkednek Donald Trump ellen, például sportolók, nőszervezetek, jogvédők, vagy csak Facebook-csoportok. Az elnök népszerűsége ki...
Trump miatt fog Amerika lemaradni a technológiai versenyben Donald Trump gazdaságpolitikája miatt az amerikai technológiai szektor hamarosan lemarad Kína mögött - állítja a Saxo Bank elemzője. Véleménye szerint a jelenlegi kormány képtelen meglátni, hogy...
Megvan, kik pályáznak Yellen székére Öt reális esélyes maradt a Fed elnöki székére Janet Yellen mandátumának lejárta után - tudta meg a Bloomberg. Állítólag a szűkített listát már Donald Trump elé terjesztették tanácsadói, innentől csak....
DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Trump időpocsékolásnak tartja az Észak-Koreával való tárgyalási próbálkozást Donald Trump amerikai elnök időpocsékolásnak tartja, hogy külügyminisztere megpróbál tárgyalni Észak-Koreával.