Klausmann Viktor minden nőt ágyba vitt, akit csak lehetett

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője 40 évesen falta a nőket.

2017. október 4. 6:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Véresre verte a bliccelő utas a sofőrt Véresre verte az egyik utas a 77-es trolibusz sofőrjét kedden késő délután tudta meg a Bors. A történetről az egyik olvasónk számolt be, aki közvetlen szemtanúja volt az elképesztő esetnek. Fél hét körül szálltam fel az Egressy téren a járműre. Négy megállót haladtunk, amikor az Egressy útHungária körút megállónál egy kötekedős kinézetű férfi felszállt a buszra.
Kiderült, az agyunk tovább működik a halálunk után Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában lehetünk annak, hogy éppen meghalunk.
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!
Melyik asztalhoz ülnél le? Kiderül, mik a legrosszabb tulajdonságaid Lehull a lepel arról, amivel eddig nem akartál szembenézni.
Ez édes: Újabb titkot kotyogott el György hercegről az apukája Még jobban imádjuk, mint eddig.
Beszólt a papának Dévényi fia Jól beszólt Dévényi Tibor kisebbik fia. Máté a TV2 Gyerekkel vagyok című műsorában hozta apukáját kissé kellemetlen helyzetbe. Egy kérdésre mindig több választ lehet adni, a gyerekek rendre a legkellemetlenebbet választják. Máté se azt választotta, aminek édesapja örült volna. Dévényi korábban többször is beszélt ar­ról, mennyire örül, hogy a kisebbik fia hasonlít rá.

Mi történik, ha megforgatja? Itt a Google születésnapi szerencsekerék Ma ünnepli 19. születésnapját a Google. És bár ez a mondat nem egészen igaz, azért még érdemes néhányszor megnyomogatni a kereső főoldali logójának helyére ma kitett Google születésnapi szerencsekeré...

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!
Súlyos betegség is lehet, amit őszi fáradtságnak nézel: így derítsd ki, melyikről van szó A betegségek egyszerre is jelentkezhetnek, egy vitamin hiánya pedig komoly rizikó lehet.
Kylie Minogue dögös húgával pózol bugyiban - Szexi fotót posztolt kettejükről Dannii Minogue még szebb, mint a nővére.