Németh András: Cigizzenek csak a lányok!

A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kim Rasmussen többször élesen bírálta azokat a tanítványait, akik dohányoznak. Legutóbb a fehéroroszok elleni, vasárnapi Eb-selejtező előtt emelte fel a hangját. Igaz, azt a találkozót 25-18-ra megnyertük. Egy profi sportolónak minden esetben arra kell törekednie, hogy a maximumot hozza ki magából.

2017. október 4. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csukott szemmel is kötelező feladat előtt Több mint három hónapja játszott tétmérkőzést a magyar női kézilabda-válogatott, Kim Rasmussen szövetségi kapitány együttese június közepén a Szlovákia elleni pozsonyi döntetlennel vívta ki a világbaj...

Friss hírek
A világ legnagyobb kihívása megérkezett Magyarországra - Ninja Warrior hétfőnként Harcosok jönnek, akik megpróbálják legyőzni a lehetetlent. Erő, kitartás, akarat, szenvedély - ez az út a győzelem felé. Ninja Warrior hétfő esténként 19.00-kor a TV2-n!
Rubint Réka és Lara Ismerd meg Réka, és a bájos Lara néhány kedvencét!
Schobert Norbi és Zalán Most megtudhatsz néhány különlegességet Norbiról és kisfiáról, Zalánról.
Nem semmi: Schobert Norbi akár 20 kilométert is biciklizik kutyájával Norbiék egymást segítették családjával a játék során, melyet nagyon élvezett, ám bevallotta, az kissé meglepte, hogyan látja őt kisfia. A fitneszguru elárulta, kivel szeret leginkább pihenni és mesélt több kilométeres biciklitúráiról is.
˝Állandóan sikítozik, jól állna neki a tütüke˝ - Pintér Tiborra tippelt Rubint Réka Schobert Lara egy ismert embert írt körül. Rubint Réka a rózsaszín tütüke említése után kissé bizonytalanul nevezte meg Pintér Tibort tippként.
Schobert Norbit beárulták, hogy nasizik titokban Zalán nagy kedvence a gumicukor, aminek édesapja nagyon nem örül. Amikor ez ismét felmerült az egyik kérdésnél, a felesége lebuktatta: bizony, néha titokban a fitneszguru is szokott nasizni.

Kézilabda: Kim Rasmussen keretet hirdetett Koszovó, Fehéroroszországban és Hollandia ellen kell kivívniuk a jövő évi Európa-bajnoki részvételt.

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
100 forintos módszerek tapéta tisztítására: a beivódott füstszag is eltűnik! Konyhai hozzávalók, kozmetikumok, vasaló. Neked melyik válik be?
Ismét szakított a magyar színészpár - Mégsem sikerült megoldaniuk a problémáikat Seprényi László és kolléganője a szakítás mellett döntöttek.
A 49 éves Kylie Minogue piszkosul jól néz ki - Harry herceg boldogan pózolt vele Harry herceg odáig volt Kylie Minogue-ért a díjkiosztó gálán.