Félti a pénzét, de szeretne látható hozamot a befektetésére? Itt a választék

A magyar lakosság döntő része elutasítja a kockázatos megtakarítási lehetőségeket. Viszont érdemi hozamot szeretne. Körkép a kockázatmentes befektetési lehetőségekről.

2017. október 4. 7:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Hét dolog, amit minden nyugdíjasnak tudnia kell Orbánék év végi pénzosztásáról Több mint harmincezer forintra számíthat egy átlagos magyar nyugdíjas az év végén: a nyugdíjprémium és a korrekció mellett újra érkezhet az orbáni Erzsébet-utalvány is. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.
Kína zsebre vágja az Egyesült Államokat Az ázsiai ország tovább növelte amerikai állampapír-portfólióját.
Elszámolták magukat Szíjjártóék Hozzászámolták az idei növekedéshez a tavalyi kiesést, így szerintük a kukoricavetőmag oroszországi exportja a duplájára nőtt, holott legfeljebb 10-20 százalékos volt a növekedés a szakemberek szerint.
Kispapírok nagy napja a magyar tőzsdén Továbbra is jó a hangulat a világ tőzsdéin, a Dow Jones tartósan 23 ezer pont felett jár, míg ma a DAX is 13 ezer pont fölé emelkedett. A magyar tőzsdén már megint a kispapírok vitézkednek, nagyot...
Kétszintes parkolóház épül a nyíregyházi kórházban Kétszintes, 361 autó befogadására alkalmas parkolóház épül a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban. A nettó 448 millió forint értékű, hazai és uniós forrásból megvalósuló beruházás alapkövét szerdán helyezték el.
Az adófizetést akarta megúszni Soros, ezért tömte ki az alapítványait Egy adókedvezmény eltörlése van a háttérben.

Top hírek:
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
Menetrend szerint halad az EESZT bevezetése Mától számított egy hete van több ezer hazai közfinanszírozásból működő egészségügyi szereplő számára, hogy csatlakozzon és megkezdje adatszolgáltatási kötelezettségét az EESZT rendszerében.
Már kongatják a románoknál a vészharangokat A román gazdaság első ránézésre megállíthatatlanul száguld, a felszín alatt azonban egyre aggasztóbb kép rajzolódik ki. A külső és belső egyensúlyi helyzet romlása miatt fenntarthatatlan a GDP elmúlt...
Beelőzi Tarlóst és a BKK-t egy vidéki város az e-jegyekkel Az országban elsőként a debreceni közösségi közlekedésben vezetik be az elektronikus jegyrendszert.
Érik a botrány a bankfiókokban: nem lesz aki kiszolgáljon Már nem csak a call centeresek megtalálása jelent nehézséget....
Gyengült ma a forint A dollárral szemben viszonylag nagyobb, az euróval és a svájci frankkal szemben csak kisebb mértékben gyengült a forint kedden a bankközi devizapiacon.