Betegek százait látják el naponta Aleppóban

Oroszország küldött szakorvosokat segíteni

2017. október 4. 7:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Philip K. Dick víziója már valósággá vált, csak még nem tudjuk, mihez kezdjünk vele A népharag miatt idegösszeomlást kapó futballistákról, a bebörtönzött ukrán filmrendezőről, és Aleppó romjai alól embereket mentő csapatról is elképesztő dokumentumfilm készült, melyeket ismét a Verz...

Friss hírek
Spanyol külügyminiszter: Rendőri erőszak Katalóniában? Kamu! Alfonso Dastis szerint a világsajtót bejárt felvételek nagy része álhír volt, alig történt némi erőszak.
Borut Pahor nem kapott elég szavazatot, lesz második forduló Pedig az első forduló után az előrejelzések azt mutatták, a jelenleg is hivatalban lévő államfő nyert.
Hivatalában maradhat a japán miniszterelnök Abe Sindzó kormányfő pártja nyerte a japán választásokat az előrejelzések szerint.
Bombariadó miatt több ezer embert evakuáltak Moszkvában Moszkva egyik legnagyobb bevásárlóközpontját ürítették ki.
Ezrek tüntettek a meggyilkolt újságírónő ügyében Máltán A tüntetők a gyilkosság gyors felderítését, valamint a korrupció felszámolását sürgették.
Túszdráma egy angliai bowlingteremben Szemtanúk szerint egy férfi fegyverrel a kezében rontott be egy helyi szabadidőközpontba.

Orosz katonaorvosok naponta több mint száz beteget látnak el Aleppóban Orosz katonaorvosok új kórházat rendeztek be a szíriai rezsim által tavaly decemberben elfoglalt Aleppóban, az intézményben naponta több mint száz beteget látnak el közölte kedden újságírókkal Dmitri...

Top hírek:
A tájfun sem mosta el a japán kormányfő győzelmét Abe Sindzónak meglehet a kértharmad is
Évek óta nem volt példa ilyen találkozóra Jótékonysági koncertre jöttek össze a volt amerikai elnökök.
Az ítéletidő is a kormányfőnek kedvez Japában Előre hozott választásokat tartanak Japánban.
Visszavonta az Egészségügyi Világszervezet Mugabe kinevezését A zimbabwei elnök kinevezése sokakat felháborított.
Mégsem lesz a zimbabwei diktátor jószolgálati nagykövet? A kanadai miniszterelnök egyszerűen áprilisi tréfának nevezte a döntést.
Intézményesített korrupcióval rabolják ki országaikat Afrika vezetői Afrika vezetői, tábornokai és üzletemberei szisztematikusan nyernek ki dollármilliárdokat a világ legszegényebb országaiból, amit offshore cégekben parkoltatnak.