Hírek kávé mellé: Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivban

Olyan hülyeségekkel vádolták meg, amit képtelenség elhinni: koldulásból fakadó bántalmazás. Már kiengedték, de eljárás indult ellene.

2017. október 4. 7:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Durva: Steiner Kristóf rács mögé került! Az Izraelben élő Steiner Kristóf a Facebookon osztotta meg a történetet, amely szerint egy nő azzal gyanúsította meg, hogy még a múlt héten pénzt vagy ételt kért tőle, és miután nem adott, a műsorveze...

Friss hírek
Bridget Jones lúzer? Szerelme exét is ő fizeti Renée Zellweger tartja el szerelme exnejét. A Bri­dget Jones című filmek színésznője nemcsak barátja, Doyle Bramhall lakbérét fizeti, de abban is segít, hogy a férfi tudja fizetni volt feleségének a gyermektartást. Renée havonta így több mint másfél millió forintot csenget ki Doyle-nak. A sztárpár az 1990-es években együtt járt egyetemre Texasban, barátságukból szerelem csak 2012-ben lett.
Vagányak és feltűnőek leszünk jövő tavasszal: Szegedi Kata kollekciója Szegedi Kata tekintélyt parancsoló ruhákat vonultatott fel a Mercedes-Benz Fashion Weeken.
Maksa Zoltán: Túl vagyok már a nyolcezredik fellépésen! Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Maksa Zoltán humoristát kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.
600 millió forintot nyert valaki: íme a hatoslottó számai Lehetséges, hogy éppen a te szelvényed ér nagyon sokat!
Munkahelye szétbarmolásával búcsúzott Pumped Gabo - videó Gabo és társai a szokásos pumpedes lendülettel és megfontoltsággal estek neki balatoni bárjuknak. Mivel a szezonnak vége, a bár bezárt, a gyúrós táncával celebbé avanzsált Pumped Gabo úgy döntött, ideje eltüntetni minden nyomát annak, hogy itt jártak. Mindez elméletben még nem is lett volna akkora baj - na de ahogy a fiúk nekiestek a munkának, abban bizony nem volt köszönet! Ne szépítsünk: távozásuk előtt még jól szétbarmolták a helyet.
Két éve vége a kapcsolatuknak, de exe még mindig nem tud lemondani Emma Stone-ról Még saját filmje premierjén is Emma Stone-ról áradozott Andrew Garfield. A Csodálatos Pókember című film sármos színészét új drámája, a Breathe bemutatóján kapták el az E!News riporterei. Eleinte a filmről faggatták, majd hirtelen rátértek, mit szól exe, Emma Stone készülő új szuperprojektjéhez, a Nemek harca című életrajzi alkotáshoz.

Készíts vegán Snickers-t! Ha egy kis bűntudatmentes nassolásra vágysz, akkor Steiner Kristóf SOS boldogsághormonoktól duzzadó receptjét tuti, hogy imádni fogod!

Top hírek:
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Szingli és még mindig a szüleivel él Palcsó Tamás A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori  helyezésének. Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés.
Könyvek Nem az AZ a legmeglepőbb.
40 ember lakja az aprócska magyar falut, de tele van csodával - Most különösen szép Az ország egyik leggyönyörűbb arborétuma bújik meg itt.
5 évig fogva tartották a családot Kiszabadították az Afganisztánban öt évvel ezelőtt fogságba esett családot. Joshua Boyle-t és feleségét egy terrorista szervezet rabolta el, és éveken keresztül váltságdíjat kért értük. A fogságban négy gyereke született az asszonynak. Az apa beszélt az átélt borzalmakról, az egyik kislányt megölték a terroristák, a feleségét pedig többször .
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 25. adás George Clooney újra filmet rendez! Az ˝Egy kis szelet mennyország˝ című filmmel a színész megjárta a fontosabb fesztiválokat, Návai Anikónak pedig mesélt az apaságról, sőt azt is elárulta, zavarja-e a hatalmas érdeklődés, ami a nemrég született gyermekeit veszi körül...