A láb és a fenék az új mell, egy kivétellel

Egy párizsi parti híresnőit nézegetve jutottunk erre, de persze van kivétel, akinél a minden az új minden. Tippeljenek, ki az!

2017. október 4. 7:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Visszatér a divatba ez a ronda csizma, ami minden nő rémálma Már csak ez hiányzott.
Börtön vár az erőszakos színészre - Ismét kezet emelt a barátnőjére Nicholas Brendont nem először tartóztatták le ilyen ügyben.
Miről ismerheted fel a manipulátorokat? A pszichológusok szerint ezek az apró jelek leplezik le Nem könnyű kiszúrni a manipulátort, pedig fontos lenne, hogy felismerd, ha ilyen személlyel van dolgod.
Megtalálod az unikornisokat a képen? Kapcsolódj egy kicsit ki, és indulj unikornis vadászatra! Ha imádod a képrejtvényeket, akkor biztosak vagyunk benne, hogy ez a feladvány is menni fog!
Vallatóműszert használtak a szcientológusok? Egy gyóntatáshoz használt kis szerkezet jelentôs szerepet játszhat a példátlan méretű akcióban.
Kendall Jenner hatalmas Photoshop-bakit követett el A modell pár órája posztolt egy nagyon szexi fürdőrucis fotót, amin valami nagyon nem stimmelt a padlóval!

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Egész Európa a Hortobágyon ámulhat most: a daruvonulás földöntúli látvány Csak néhány hétig tart a csoda. Addig nézd meg, amíg nem késő!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 13. adás 1. rész Ez alkalommal Homonnay Zsolt, Temesvári Andrea és Nagy Viktor érkeztek a stúdióba, és persze magukkal hozták gyermekeiket is, akik jó néhány titkukat kifecsegték Ördög Nórának. A nézők megtudták, mi Homonnay Zsolt legjellemzőbb szokása, fia elárulta Temesvári Andreáról, mit mond, miután megivott fél...
Különös dolgot rögzített a rejtett kamera: az alany azt hitte, senki sem látja Mókás dolgokat produkálnak az élőlények, ha nem tudják, hogy figyelik őket.
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.