Molesztálta a kislányt, miközben a gyerek anyja mellette aludt

A férfi lebukott, és megfenyegette az asszonyt, hogy megveri, ha beszélni mernek bárkinek. Később így is tett, a játszótéren bántalmazta a nőt.

2017. október 4. 7:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Otthagyta az angol szélsőjobboldalt a zsidó neonáci, miután nyíltan felvállalta, hogy meleg A brit szélsőjobboldal egyik aktivistája tévéinterjúban beszélt arról, miért hagyja ott a mozgalmát.
Ötödével nőtt a munkások fizetése Éves alapon. 859 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások órabére.
Vay Blanka: Öreg, amíg én pasi voltam, addig nem kezeltél így le! Egy transznemű nő őszinte vallomása a nőiséggel járó nehézségekről.
Óriási örömhírt jelentett be Weisz Fanni - 5 éve várt erre a pillanatra Weisz Fannit jövőre oltár elé vezeti vőlegénye.
Lebontják az ország legjobb reformáció-emlékművét. És ennek örülök!
Michelisz közel került a vb-címhez

Top hírek:
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Kisorsolták a világbajnoki pótselejtezők párosítását A minket verő svájciaknak az északíreken át vezet az útjuk az oroszországi vb-re.
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Döntetlen a Real-Tottenhamen, rengeteg gól a keddi BL-napon