Időben jön a novemberi nyugdíj is

Az NGM szerint nem befolyásolják a nyugdíjkifizetést a szervezeti átalakítások.

2017. október 4. 8:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Megtámadtak egy újságírót Orbán beszéde után A 24.hu egy videós újságírójára támadtak rá ketten Orbán Viktor hallgatóságából.
Az eső legyőzte Orbán ellenzékét A nagy ellenzéki tüntetés elmaradt, a Jobbik, a DK és a Momentum néhány száz embert tudott megmozgatni, közben Orbán Viktor beszédét az esőben is több ezres derékhad hallgatta. Így telt október 23-a.
Nem a fakocka volt, de járműhiba miatt leállt az 1956-os villamos Két vonalon jár az 1956-os villamos október 22-től minden délután, egészen november 4-ig. Kivéve október 23-án.
Varga Mihály: Az egységes kiállás a legfontosabb ma is A nemzetgazdasági miniszter a Széna téren tartott 56-os megemlékezésen tartott beszédet.
Schmidt: Vannak dolgok amik ellenállnak, hogy az idő maga alá temesse őket A Terror Háza Múzeum főigazgatója az épület előtti megemlékezésen beszélt.
Nem az ellenzék napja volt október 23-a Kampányrajtnak szánták, kijózanító pofon lett a vége. A Jobbik szerencsétlenkedése például 150 embert érdekelt.

Top hírek:
Kereslek, de nem talállak
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Esőre és szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Sziámi ikrek születettek a Gázai övezetben A hasuknál és a medencéjüknél nőttek össze a lányok.
Szanyi még magyarázza Igen, az "ünnepet" idézőjelbe tettem - Nyílt levél Gulyás Gergelynek a Fidesz frakcióvezetőjének.
Salgótarján - 56 a szabadságharcok kiemelkedő fejezete A magyar nép számos fejezettel járult hozzá a szabadságért folytatott harcok történetéhez, de közülük talán az egyik legkiemelkedőbb 1956 volt - mondta Salgótarján szocialista polgármestere hétfőn az 1956-os forradalom és szabadságharc 61
1956 emberi arca Beszélgetés Markó György történésszel, a 2011-ben megalapított Kommunizmuskutató Intézet igazgatójával.