Százmilliós adósság Tiszabőn, az ország legszegényebb településén

A településnek nincs iparűzési adó bevétele, csak az állami normatívától függ.

2017. október 4. 9:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Még egy évet kap a CEU További egy év haladékot kapnak a külföldi felsőoktatási intézmények, hogy eleget tegyenek a magyarországi működés feltételeinek erről szavazott tegnap a T. Ház. Az ellenzéki pártok kritizálták a módosítást, a szocialista Hiller István szerint ha a kormány eljátszana annak gondolatával, hogy a világban nincs migráció, akkor ez a törvény nem is lenne.
Koreai válság: Clinton szerint Trump veszélyes és rövidlátó Clinton, aki Donald Trumppal szemben maradt alul a 2016-os amerikai elnökválasztáson, sürgette az Egyesült Államok kormányát, hogy üljön tárgyalóasztalhoz az Észak-Koreát övező feszült helyzettel összefüggésben.
Rejtélyes gyilkosság a magyarok kedvelt üdülőhelyén Sötét titkokra világít rá Málta legismertebb tényfeltáró újságírójának halála - írta a Magyar Idők.
Kiszökött az Eb-ről, bepiált, ma már biztonsági őr Vadász András Vissza akar térni az aktív ökölvíváshoz a 24 éves Eb-bronzérmes bunyós, Vadász András, akit négy hónapra tiltottak el, mivel a harkovi kontinenstornán kiszökött szállodájából, hogy bulizni menjen. Nagy hülyeséget csináltam. Nagyon csalódott voltam, hogy kiestem az Eb-n, úgy gondoltam, ha elmegyek egy szórakozóhelyre, és ott iszom pár pohárral, az oldja a feszültséget.
"Hiába voltam beteg, éhes, hiába volt sebes a mellkasom, a gazdi nem törődött velem" Az elmúlt 25 évben több ezer állat fordult meg az Állatszigeten. Időnként néhányuk történetét szeretném veletek megosztani, mert higgyétek el, mind egyéniségek!
Sokan szeretnék tudni, hogyan működik az internet. Ön közéjük tartozik? Vannak eszközök és szolgáltatások, amelyeket napi szinten használunk, mégsem feltétlenül tudjuk, miként működnek. Többségünk számára az internet is ilyen. Pedig rengeteg izgalmas tény bújik meg a napi LinkedIn-ezés, webes dokumentum-megosztás, vagy az online hírolvasás mögött.

Top hírek:
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Döbbenettel fogadja a CEU, hogy a kormány nem akarja aláírni az általa követelt megegyezést Nem érti a CEU, miért nem akarja a kormány aláírni, majd ratifikálni a már elkészült megegyezést New York és a magyar kormány között. Balog Zoltán értelmetlennek nevezte a megegyezést. A CEU elfogadhatatlannak tartja a kormány lépését.
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.