Meghalt az Intel legendás vezetője

Paul Otellini közel négy évtizeden keresztül dogozott a vállalatnál.

2017. október 4. 9:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az év végén jelenik meg az Intel mesterséges intelligencia chipje Speciálisan a gépi tanulás felgyorsítására készül, az egyik alkalmazója a Facebook lesz.
Akár működhetne is a Coffee Lake a Z270-es alaplapokban Legalábbis az ASUS szerint, de az Intel valahogy megakadályozza a kompatibilitást.
Ingyen játékokkal adná el a régi Core i7-eseket az Intel A hamarosan megjelenő Assassin's Creed is járhat a processzorok mellé.
Jön a HDR az Intel grafikus vezérlőihez A vállalat most októberben tervezi az ehhez szükséges meghajtókat és egyéb szoftvereket biztosítani.
Előkerült az első Intel B360-as alaplap A SuperMicro C7B360-CB-M felbukkanása miatt lehet reménykedni, talán hamarabb jönnek a B360-as alaplapok.
Titkolja a többmagos Turbo Boost frekvenciákat az Intel A felhasználók bosszantásán túl még nem tiszta, hogy mit akarnak ezzel elérni.

Mit jelenthet az Intel Vega Inside felirata? A WCCFtech már az AMD Vega architektúráját sejti mögötte, de a megfejtés ennél sokkal egyszerűbb.
Fegyverről mintázott memóriákat hoz az Apacer Az új DDR4-es modulok és csomagot akármilyen Intel vagy AMD platformmal üzemképesek.
Segít a G.Skill, ha RAM-ot vennél a Coffee Lake CPU mellé Új DDR4-es memóriákkal kíséri a G.Skill az Intel nyolcadik-generációs processzorait.
7,45 GHz-nél tart a Core i7-8700K Rég volt, hogy Intel Core processzorral hasonló mutatványt sikerült valakinek elérnie.
Mire elég az Intel hatmagos Coffee Lake processzora? Megérkeztek az első tesztek, az eredmények alapján pedig árháborúra számíthatunk. Most az AMD-n a sor, hogy árat csökkentsen, és minél hamarabb kihozza a Ryzen második generációját.
Kettővel több lett, maradhat? - Intel Core i7-8700K teszt Túl jól sikerült az AMD Ryzen, ezért idő előtt elkészült a válaszcsapással az Intel. Teszteltük a 8. generációs Core i7 CPU-t, amely tartogat néhány kellemes és kellemetlen meglepetést.