Ezek a nemzetek viszik a legtöbb hungarikumot a ferihegyi repülőtéren a Heinemann Duty Free-ből

A Pick szalámi, Unicum és a fűszerpaprika-őrlemények, csak néhány azok közül a hungarikumok közül, amiket a külföldiek úgy visznek a Budapest Airport SkyCourt termináljában található Heinemann Duty Free üzletből, mint a cukrot. Persze az édességek is nagyon népszerűek, a Szamos marcipán és a csokoládé különlegességek is kifejezetten keresett termékek.

2017. október 4. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kézilabda: továbbra is veretlen a MOL-Pick Szeged Három veretlen csapat van az NB I-ben.
Kézilabda BL: átgyalogolt a svéd bajnokon a Pick Szeged Végig vezetve, magabiztosan nyerték az összecsapást.
A Veszprém Bresztben is megőrizné a veretlenségét A MOL-Pick Szeged első hazai Bajnokok Ligája meccsét játssza a szezonban.
Tarantino eljegyzési buliján igazi sztárdömping volt Sztárok hadával ünnepelte eljegyezését Quentin Tarantino. A filmrendező még júliusban jegyezte el Daniella Pick-et, de az ünneplésre csak hétvégén került sor. A bulin ott volt Uma Thurman, Samuel L. J...
Kézilabda BL - Zágrábban nyert a Szeged PPD Zagreb (horvát) - MOL-Pick Szeged 23-28 (12-17).

A Szamos is akar harapni egy szeletet az energiaszelet-tortából
Négygólos zakóval kezdte a Szeged a BL-szezont A MOL-Pick Szeged 30-26-ra kikapott a francia Nantes otthonában a férfi kézilabda-Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
Nagy László teljesen új környezetbe került Az előző idényben bronzérmes Telekom Veszprém a szlovén Celje, míg a tavasszal negyeddöntős MOL-Pick Szeged a francia Nantes otthonában kezdi a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörét.
A hentesáru- és szárazárugyártás új eljárásmódjain dolgozik a Pick és a szegedi egyetem A hentesáru- és szárazárugyártás új eljárásmódjainak kidolgozása érdekében indított közös kutatás-fejlesztési projektet 1,71 milliárd forintos uniós támogatással a Pick Szeged Zrt. és a Szegedi Tudomá...
Megújulhat a téliszalámi A Pick és a Szegedi Tudományegyetem együtt dolgozik azon, hogy mindig azonos minőségű legyen a termék.
Különleges Amarok koncepciót mutat be a Volkswagen A Volkswagen Haszonjárművek két új Amarok modellt is kiállít a frankfurti Nemzetközi Autókiállításon (IAA). A Kurkumasárga metálfényezésű prémium Amarok Aventura Exclusive koncepció pick-up bepillantá...