Minket másol a halódó Nyugat, most a bliccelőket kapnák el kelet-európai módon

Franciaország 10 milliós központi régiójában, a Párizst is magában foglaló Ile-de-France helyi vasútvonalain forradalmi fegyvert vetettek be a csalók ellen.

2017. október 4. 10:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Titkolják a multik, hogy kevesebbet ér nekik a kelet-európaiak munkája Egy volt Ryanair-steward szerint feleannyit sem kapnak a térségünkből származó munkavállalók, mint a nyugat-európaiak.
Szexbabákkal ma már élvezetesebb az együttlét, mint valódi, hús-vér partnerrel Nem lesz olyan nyűg, mint gyerek meg család, ami hátráltatja az önkiteljesedést és az érvényesülést. Vélemény, irónia.
Hende: A baloldali lakájmédia akarja lejáratni a szombathelyi kórházat A volt honvédelmi miniszter, fideszes országgyűlési képviselő meglehetősen barátságtalan volt a Nyugat.hu munkatársával, aki a szombathelyi kórházban történt, műhibagyanús esetekről kérdezte.
Csak Mészáros Lőrinc médiája nézhette meg a 15 milliárdos Haladás Stadiont Nem szóltak sem a Nyugat.hu-nak, sem az RTL Klubnak.
Ausztriába ingázó munkavállalókat segítő projekt indult a Nyugat-Dunántúlon Az Ausztriában legálisan dolgozó, többségében a határon át naponta ingázó munkavállalók foglalkoztatási ügyintézését segítheti a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugat-dunántúli Regionális Képviselete...
Rick & Morty tartalom: tényleg hanyatlik a nyugat

Újabb csúcsot döntött Budapest Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn. A BUX index emelkedéssel zárt.
Deák Dániel: "Újabb pofon az európai baloldalnak az osztrák választás" A Nézőpont Intézet elemzője szerint újabb pofont kapott a bevándorláspárti európai baloldal, a magyar megoldások átvételével pedig ma már választást lehet nyerni Nyugat-Európában.
A V4-ek bővítenék az uniót - a nap hírei Kiálltak a nyugat-balkáni országok európai integrációja mellett a visegrádi csoport államfői. A miniszterelnök szerint a kormány intézkedéseivel 2010 óta több mint háromezer milliárd forint maradt a m...
Átvernek minket: Orbán nekiment a multiknak Nem esszük ugyanazt, mint a nyugat-európaiak. Az Európai Bizottságtól várnak megoldást Orbánék.
Vegyesen zártak a nyugat-európai piacok Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
A leghíresebb magyar képregény, ami soha nem fog elkészülni 2014-ben kezdtek el pénzt gyűjteni a Nyugat+Zombikra. Minden idők legsikeresebb magyar kampánya lett, de három évvel később még mindig nincs képregény. Van viszont sok levél, hogy miért nincs.