Abiteboul: Rosszul kezeltük a pletykákat

Hosszas spekulálás után Szingapúrban lett hivatalos, hogy 2018-ban Palmer helyére Sainz érkezik. A Renault főnöke úgy érzi rajtuk múlt, hogy nem intézhették békésebb körülmények között a cserét.

2017. október 4. 10:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sainz lenyűgözte a Renault főnökét Amikor a spanyol F1-es pilótát leigazolta az enstone-i alakulat, csak remélhették, hogy jobb lesz Jolyon Palmernél - az USA Nagydíj álomszerű eredményt hozott számukra.
Buemit elengedték volna, de nem a jövő évre Sainz távozása után komoly találgatás ment, hogy ki helyettesíti a Toro Rossónál Gasly távollétében. Buemi neve is a kalapban volt, végül nem őt választották, pedig főnöke elengedte volna.
Sainz olyan titkot tud, amiből előnyt kovácsolhat Carlos Sainz önmagát is lenyűgözte azzal, hogy a Renault pilótájaként teljesített első edzéseken rögtön ráérzett az autó működésére, ráadásul olyan információkkal gazdagodott, mint idén a mezőnyben se...
A Renault nem mindig megy jól a Red Bullban, de mire megy a Red Bull-pilóta a Renault-ban? Parc Fermé: A Renault nem mindig megy jól a Red Bullban, de mire megy a Red Bull-pilóta a Renault-ban?
Alonso ezek szerint komolyan hisz a McLaren feltámadásában A kétszeres világbajnok hosszabbított, 2018-ban is a Honda-motort Renault-ra cserélő istállónál versenyez majd.
Arra buzdított a hitszónok, hogy mindenki megütheti a feleségét Hatalmas botrány tört ki Szingapúrban, miután az egyik muszlim hitszónok egy bejegyzésben azt írta, hogy adott esetben akár veréssel is érdemes rendszabályozni a renitens feleségeket.

Nagy dobásra készül jövőre a Renault A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.
A jövő metrókapuja messziről felismeri a fizető utast Szingapúrban már kukáznák azt a megoldást, amiről Budapest még csak álmodozik.
Palmer új üléséhez egy ajánlólevéllel járul hozzá a Renault Bár váratlanul, szezon közben bocsátották el a britet, ez nem azt jelenti, hogy minden szálat elvágna vele egykori munkaadója. Volt csapatfőnöke elmondta, hol versenyezhetne Palmer az F1-et követően.
Hülkenberg jó kapcsolatot akar Sainzcal Zajlottak az események a Renault-nál, hiszen Jolyon Palmer helyére Carlos Sainzot ültetik a következő versenyhétvégétől kezdve. Hülkenberg már várja, hogy együtt segítsék a csapatot a spanyollal.
Felöltötte a Renault öltözékét Sainz Parc Fermé: Felöltötte a Renault öltözékét Sainz
Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.