Star Wars: Battlefront II - Érkezett néhány játékmenet videó

A ma induló korai nyílt béta hozzáférés előtt kaptunk pár gameplay részletet a játékból.

2017. október 4. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Holnap jön az új Star Wars: The Last Jedi trailer A LucasArts megerősítette, hogy a holnapi Monday Night Football szünetében mutatják be a Star Wars: The Last Jedi következő előzetesét, amiből egy nyúlfarknyi ízelítőt már tudunk is mutatni.
Lemaradtunk a paráználkodó apácákról is Nem tudjuk meg, hogy mibe bukott bele a Star Wars 9 rendezője, hogyan mókázik Alsógatyás kapitány, és hogyan színészkedik Casey Affleck egy lepedő alatt. Ezek a filmek maradtak ki mostanában a magyar ...
Három napig ingyenes a multi Xboxon A Microsoft nagylelkű ajánlattal lepi meg azon vásárlóit, akik rendelkeznek Xbox One-nal, vagy Xbox 360-nal, de nem fizettek elő a live szolgáltatásra. Ezen a hétvégén ők is ingyenesen multizhatnak, a...
Ilyen egy multis csata a Battlefront II-ben Tegnap rajtolt el a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, több száz videó kering az interneten az epikus csatákról. Ha nem vagy résztvevője a béta el...
Star Wars Battlefront 2 - nézzünk rá közösen a bétára Paca és EndreMan csatába vezeti a Star Wars univerzum legnagyobb hőseit a ma induló zárt Battlefront 2 bétatesztben.
Star Wars Battlefront II - kóstolj bele velünk a bétába Holnap elindul a Star Wars Battlefront II nyílt bétáját megelőző kétnapos zárt teszt, így mi is kézbe vesszük a sugárvetőt, és streameljük is az élményeinket.

Kinek kell Battlefront II, amíg fut a Jedi Academy - szeptemberi GameNight összefoglaló Megunhatatlan klasszikusok pörögtek a szeptemberi GameNighton, de az újdonságoknak is jutott szerep.
Nyugi, Luke Skywalker nem fog porgot enni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik-ben A karaktert játszó Mark Hamill megnyugtatta a rajongókat, akik az új lények testi épségéért aggódtak.
Star Wars: Battlefront II - Palpatine utasítása A legújabb Star Wars: Battlefront II videóban Palpatine egyik utasítását kapja meg hősnőnk.
Star Wars Battlefront II - ez a trailer azonnal meghozta a kedvünket a kampányhoz A DICE-nál nem bonyolították agyon a dolgot, egyszerűen kivették a Battlefront 2 egyik átvezetőjét, és közkinccsé tették önálló trailerként. A hatás így sem marad el.
Nagy dobással térnek vissza a Han Solo-film kirúgott rendezői A Star Wars-előzményre nem voltak elég jók, most ők rendezhetik A mentőexpedíció írójának új könyvéből készített filmet.
Star Wars Battlefront II - ezt kapják az előrendelők Az Electronic Arts nem csupán a Star Wars Battlefront II Arcade módjába engedett betekintést, de azt is részletesen elmesélte, mire számíthatnak az előrendelők.