Mi köze Columbo hadnagynak Falk Miksához? - Galériaséta klasszikus művek között

Miért lett a Néphadsereg útjából galériás negyed? Hogyan zajlott az első aukció a rendszerváltás után, és vajon mit keres Zsolnay Vilmos biedermeier szekrénye mellett Sztálin büsztje? Ilyen és ehhez...

2017. október 4. 10:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az ősz legnagyobb kabát trendjét Columbo hadnagy is megirigyelte volna Imádod vagy utálod?
Bomlottak utána a nők: így nézett ki fiatalon Columbo hadnagy - Fotók Ma lenne 90 éves Peter Falk.
1944-45-ben az erdélyi magyarok jobban tartottak a románoktól, mint a szovjet adminisztrációtól Sztálin és Molotov hagyatékából előkerült, mindeddig publikálatlan dokumentumok szerint az erdélyi magyarok 1944-45-ben jobban tartottak a románoktól, mint a szovjet adminisztrációtól.
Sztálin-mellszobrot avattak fel Moszkvában Felavatták csütörtökön Moszkvában Oroszország 20. századi vezetőinek sétányát, amelyen a hét mellszobor egyike Joszif Sztáliné.

Oroszország betilthatja a Sztálin haláláról szóló vígjátékot A kulturális minisztérium tanácsadója szerint a film egy Oroszország destabilizálására szolgáló nyugati terv része.
Oroszországban betilthatják a Sztálin halálát Mármint a vígjáték betiltása merült fel, legalábbis a kulturális minisztérium tisztviselője látatlanban azt mondta, hogy a film tervezett provokáció az orosz kommunisták ellen.
Soha nem látott színes képek a sztálini Szovjetunióról Sztálin halála előtt egy évvel az amerikai Martin Manhoff  egy, a legmodernebb fényképészeti eszközökkel megtömött bőrönddel Moszkvába utazott. Bejárta a Szovjetuniót, és gyakran vele tartott felesége...
Szigorúan tiltott képek a Sztálin-korszakról: a fotóst kémkedés vádjával kiutasították Csak halála után kerültek nyilvánosságra.