Megrendítő dallal emlékezett a Las Vegas-i áldozatokra Adam Sandler és Miley Cyrus

A Tonight Show házigazdája szerint ilyenkor is gondolnunk kell arra, hogy a jóság még mindig létezik a földön.

2017. október 4. 11:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Bajos Csajok sztárjai a Las Vegas-i áldozatoknak gyűjtenek Idén jó célra használják fel a Bajos csajok-napot.
Multimilliomos volt a vegasi merénylő De akkor miért tette? Minél több dolog derül ki a Las Vegas-i merénylőről, annál nehezebb megérteni a motivációját.
Hosszú percekig tüzelve gyilkolt a hotelszobájából az átlagamerikai férfi Legalább 58 halott és több mint 515 sebesült a Las Vegas-i mészárlásban. Egyelőre nem tudni, miért lőtt. Itt van minden fontos tudnivaló.
Újra szabad O.J. Simpson 33 év helyet 9 év után kiszabadult O.J Simpson, jó magaviselete miatt. 2008-ban ítélték el, fegyveres rablásért, egy las vegas-i szállodába tört be a társaival, sportereklyéket akartak lopni. O. J. S...
Komoly döntésre szánta el magát Miley Cyrus új albumáért Miley Cyrus mindig is nyíltan beszélt a drogozási szokásairól, egészen addig, amíg júniusban bejelentette, hogy abbahagyja a füvezést. A legutóbbi, The Sunnak adott interjújában elmondta, hogy már het...
Így élte meg Miley Cyrus 13 évesen, hogy saját műsora volt! Nem volt egyszerű Hannah Montanaként!

Amerikai nagydíjjal bővülne a versenynaptár Látványos világvárosokkal feszítené még nagyobbra az F1 szárnyait a Liberty Media. Los Angeles, Las Vegas, New York és Miami mellett egy klasszikus helyszín is esélyes pályázó.
Miley Cyrus bugyit villantott Ki is mondta, hogy az énekesnő sokkal visszafogottabb lett, amióta újra összejött Liam Hemsworth-al?
Új előzetest kapott Ben Stiller és Adam Sandler közös filmje Még mindig jónak néz ki a Netflix új filmje.
Hallgasd meg Miley Cyrus új számát! A sztár albumának megjelenéséig már elindult a nagy visszaszámlálás. Addig is hallgasd meg legújabb dalát, ami ma debütált!
Adam Sandler és Ben Stiller úgy verekszenek, mint két gyerek Megérkezett az első tisztességes előzetes a The Meyerowitz Stories című vicces drámához. Sandler és Stiller apját Dustin Hoffman játssza.
Meztelen fotókon Miley Cyrus - Minden ruhájától megszabadult az egykori Disney-sztár David LaChapelle készítette el az énekesnő szexi fotóit.