Ha megveszi ezt az autót, igazi tankkal vághat fel a szomszédnak

Brutális karosszéria, elképesztő opciókkal.

2017. október 4. 10:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Rendőr tartóztatta le a verekedő pilótákat futam közben Parc Fermé: Rendőr tartóztatta le a verekedő pilótákat futam közben
Bővítik a Mazda CX-5 gyártási kapacitását A Mazda is látja, hogy egyre nagyobb kereslet mutatkozik a szabadidő-autók iránt, ezért mostantól Hofuban is gyártják a CX-5 SUV-kat.
Usain Bolt adja meg az F1-es rajtjelet Austinban A hétvégi USA Nagydíjra nem akármilyen sztárvendégeket csaltak el a Formula-1 új vezetői: a futam előtti pillanatokban a világ leggyorsabb rövidtávfutója lesz rivaldafényben, de a meghívottak miatt még a rajtprocedúra is módosul.
Íme egy F1-es kerékcsere 1950-ből - alig egy perc Parc Fermé: Íme egy F1-es kerékcsere 1950-ből - alig egy perc
Kubica eredményes tesztnapot zárt a Hungaroringen Produktív napot zárt a Hungaroringen a Williams 2014-es versenyautójával tesztelő Robert Kubica.Tovább
Új, a túraautóktól egészen távol álló szériát próbált ki hétvégén Ficza Ferenc Parc Fermé: Új, a túraautóktól egészen távol álló szériát próbált ki hétvégén Ficza Ferenc

Top hírek:
Beengedik a pesti autósokat a buszsávokba Az Origo kiderítette, milyen szabályok vonatkoznak most az autósokra.
Hamilton az USA királya Az Egyesült Államokban egyébként is igen népszerű Lewis Hamilton az USA Nagydíjak történetében szinte verhetetlen. Egyetlen alkalmat leszámítva mindig a brit ász diadalmaskodott.
Komoly bukás: ezért ne autózzunk két keréken A két keréken gyorsulást nem az autóknak találták ki, mégis rendeznek erre épülő bajnokságot - ha viszont valami balul sül el, akkor nagyon nagyot lehet zakózni. Mutatunk egy ilyet.
Beteg édesapja üzent a fiatal magyar autóversenyzőnek Parc Fermé: Beteg édesapja üzent a fiatal magyar autóversenyzőnek
Szenzációs: ilyen volt a közlekedés 107 éve Az egyik legelső rögzített belsőkamerás közlekedési felvétel - a helyszín Melbourne, Ausztrália, az időpont pedig 1910. Nagyszerű képsorok!
Vivien fantasztikus emlékekkel zárta a TT Cup szezonját Dupla pontszerzéssel, egy világmozgalom tagjaként, "legendák" társaságában zárta Keszthelyi Vivien az Audi TT Cup szezonját, amely egyben a sorozat búcsúja is volt, ugyanakkor a 16 éves magyar pilóta számára egy rendkívül eseménydús, szerencsétlenségektől sem mentes idény szép lezárását jelentette.