51 kilométert tesz meg villannyal a Range Rover Sport plug-in hibrid

Frissült a Range Rover Sport, de a külső változtatások mellett sokkal fontosabb, hogy megérkezett a márka első konnektoros hibrid modellje.1 hozzászólás - megtekintés

2017. október 4. 11:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Grosjean kicsit kikapcsolt a két futam között Parc Fermé: Grosjean kicsit kikapcsolt a két futam között
Motokrossz: Jakob ezüstéremmel zárt Ausztriában A HTS Team 15 éves tehetsége egész évben kiegyensúlyozottan teljesített az junior osztrák motokrosszbajnokságban. Egy technikai hiba miatt bekövetkezett nullázás fosztotta meg a jól megérdemelt bajnoki címtől.
Hogy mennyire uralja 2017-et is a Mercedes? Parc Fermé: Hogy mennyire uralja 2017-et is a Mercedes?
Évtizedek óta nem megy az amerikaiaknak Korábban számtalan futamgyőztes pilótát, sőt világbajnokokat is adott a Formula-1-nek az Egyesült Államok, ám huzamos ideje nem terem babér az amerikaiaknak. Vajon mi lehet az oka a mélyrepülésnek?
Alonso ott lesz a Daytonai 24 óráson Az egyik legnagyobb autósporttal foglalkozó amerikai lap megerősítette, hogy a spanyol F1-es pilóta januárban részt vesz az egynapos floridai versenyen, a McLaren fiatal tehetségével karöltve.
X-Tomi máris megalkotta a Polestar Shooting Brake változatát Alig rántották le a leplet a Polestar csúcs hibridjéről, máris elkészült egy virtuális látványterv a kombi, pontosabban Shooting Brake változatáról.

Top hírek:
Úgy ráfázott a busszal szívóskodó magyar autós, hogy tapsolni fog Így jár, aki igazságosztónak képzeli magát.
Mexikóban is új párossal indul a Toro Rosso Ismét új felállásban vág neki a soron következő nagydíjnak az F1-es kiscsapat: Pierre Gasly visszatér a feleslegesnek bizonyult suzukai kitérő után, csapattársa viszont ezúttal nem Danyiil Kvjat lesz.
Alonso megkapja a legizmosabb Honda-motort Mexikóban Parc Fermé: Alonso megkapja a legizmosabb Honda-motort Mexikóban
Hamilton: Miért nem füvesek a bukóterek? Verstappent megbüntették Austinban, mert úgy előzte meg Raikkönent, hogy négy kerékkel elhagyta a pályát. Hamilton szerint egyszerű a megoldás: füvet kell telepíteni a pálya mellé.
Újabb F1-es pályán rendeznek ralikrossz-világbajnoki futamot Parc Fermé: Újabb F1-es pályán rendeznek ralikrossz-világbajnoki futamot
Brawn: A nagycsapatok azt akarják, hogy mentsük meg őket maguktól A sportág szakmai ügyvezetője bevallotta, hogy nem csak a kiscsapatok panaszkodnak az elszabaduló költségek miatt, hanem a mezőny élén trónoló, százmilliókat költő alakulatok is.