Felrobbant egy motor Párizsban

Azon a sugárúton történt, ahol a magyar külképviselet is van.

2017. október 4. 12:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Párizs: tartóssá vált fenyegetettségre tartós választ kell adni A rendkívüli állapot idején érvényes intézkedések egy része bekerült a francia parlament által jóváhagyott terrorelhárítási törvénytervezetetbe
Szélsőjobbos terrorsejtet kapcsoltak le Párizs környékén Mecsetekre és politikusokra támadt volna egy nagyobb kör, tíz főt fogtak el.
Az 1956-os forradalomról emlékeztek meg Párizsban A Diadalív alatt, az ismeretlen katona sírjánál emlékeztek meg hagyományosan Párizsban magyarok és franciák az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulójáról.
Közös közleményben fejezte ki aggodalmát London, Berlin és Párizs Donald Trump nem írta alá az iráni atomszerződést, emiatt fejezték ki aggodalmukat az országok.
Párizsban is befellegzik a benzines és dízeles autóknak A dízeleket már a 2024-es olimpiára, a benzineseket 2030-ra szorítaná ki, a város, marad az elektromos autó és a nulla környezetszennyezés.
Ha Párizsban jár, ezt a kiállítást ne hagyja ki!

Nemzetközi retail hírek, hazai elismerésekkel Párizs mellett gyűlt össze az elektronikus polccímkékkel foglalkozó piac színe-java új termékvonalakkal, előremutató jövőképpel.(X)
Újabb sztárigazolásra készül a PSG? Franciaország A Real Madrid is kinézte magának, mégis Párizsban köthet ki.
Arany-emlékév - Toldi-bemutató Párizsban  Francia és magyar diákok mutatták be Arany János Toldi című elbeszélő költeményének kétnyelvű változatát Párizsban
Elfogták a Párizsban tervezett terrortámadás gyanúsítottjait Robbantani akartak, lebuktak.
A nyugati kereszténység mint "veszélyeztetett faj" Samuel Pruvot, a Kongresszusi Misszió (Congrés Mission) társszervezője szerint a nyugati kereszténység is a "veszélyeztetett fajok" listájára került. Pruvot szombaton Párizsban, a misszió fővá...
Neymar listája: őt kéri Cavani helyett Barcelona után Párizsban állhat össze egy félelmetes MSN-trió.