Berendezkedhetnek az ausztrálok a sorozatos 50 fokra

Forró volt 2015? Csak egy teljesen átlagos év lesz 2025-re.

2017. október 4. 13:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Mintha Tarantino forgatta volna a Táncoló talpakat - antarktiszi katasztrófa Az Antarktisz egyik pingvinkolóniájában mindössze két fióka élte túl az utóbbi idők egyik legnagyobb katasztrófáját.
Az Iszlám Állam négy tagját fogták el Oroszországban Dagesztánban készültek merényletekre.
Ausztriában rekordszámú szavazatot adtak le levélben Ha holnap nyer az Osztrák Néppárt, Sebastian Kurz lehet a világ legfiatalabb kormányfője.
Az utcán, kartonpapírokon aludt Nagy-Britannia bukaresti nagykövete A nagykövet a hajléktalanok nemzetközi napja miatt aludt az utcán 20 önkéntessel együtt.
Rabszolga-kereskedelem a XXI. században Most van lehetőségünk arra, hogy legyőzzük az emberek szenvedését kihasználó emberkereskedőket és embercsempészeket.
Legalább 40-en meghaltak két pokolgépes robbantásban Helyi lakosok az elmúlt évek legnagyobb robbantásairól beszéltek Szomáliában.

Top hírek:
Finisbe érkezett az osztrák választási kampány A kampányfinisbe érkezve a győzelemre esélyesnek tartott Osztrák Néppárt kancellárjelöltje, Sebastian Kurz az adóterhek csökkentését helyezte kilátásba, míg a jelenlegi nagykoalíciós partner, az Osztrák Szociáldemokrata Párt első embere, Christian Kern óvott attól, hogy pártját kihagyják a következő koalícióból.
Óriási botrányok és migránsáradat: így választ holnap Ausztria A korábbi évtizedekkel szemben soha nem volt még ilyen izgalmas az osztrák belpolitika.
Steven Seagal is zaklató? Az utóbbi időben diktátorokkal és illiberális államfőkkel is barátkozó hollywoodi színészt, Steven Seagalt is utolérték a zaklatási vádak. Az orosz útlevelét személyesen Vlagyimir Putyin orosz államfőtől átvevő sztárt Lisa Guerrero színésznő vádolta azzal, hogy egy éjszakai magánpróbára hívta őt a házába.
Drámai képek a kaliforniai tűzvészről: 34-en meghaltak Eddig már mintegy 90 ezer hektárnyi terület égett porig.
Vitorláson érkeztek a migránsok Isztambulból Olaszországba Az embercsempészek egy gumicsónakkal elmenekültek, még mielőtt kikötöttek volna.
Az utcán, kartonpapírokon aludt Nagy-Britannia bukaresti nagykövete A nagykövet a hajléktalanok nemzetközi napja miatt aludt az utcán 20 önkéntessel együtt.