Meglátogattuk Dörgicse Pántlikáját

Ígéretesek a Márton napra szánt borok.

2017. október 4. 13:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Drámai körülmények után esett ki Fucsovics Márton A legjobb magyar teniszezőnek nem kedvezett a sors...
Fucsovics a főtáblán Fucsovics Márton főtáblára jutott az 589 ezer euró (181 millió forint) összdíjazású stockholmi keménypályás férfi tenisztornán, miután második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben.
Egy óra sem kellett Fucsovicsnak a főtáblát érő győzelemhez Fucsovics Márton főtáblára jutott az 589 ezer euró (181 millió forint) összdíjazású stockholmi keménypályás férfi tenisztornán, miután második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben.
Újra káosz az ellenzéknél: Juhászt melegebb éghajlatra küldték rajongói Gulyás Márton meghirdette, a pártok sorra mondták le a közös tüntetést. Anyázás, rohadékozás lett a vége.
Mégsem tüntet közösen az ellenzék október 23-án Nyolc párt vett volna részt a tüntetésen, amit a Közös Ország Mozgalom szervez, de elkezdték egyesével lemondani. Gulyás Márton azt mondja, a civilek azért megtartják a demonstrációt.
Mi lesz az Inforádióval, Spéder megválik tőle? Módos Márton, az Inforádió ügyvezetője befektetési céget indított 881 Média Invest Kft. néven írja HVG e heti számának Cégvilág rovata.

A nap fotója az öröklétről és egyéb semmiségekről Szeptember végén mutatta be a Karinthy Színház A mi kis városunk című produkcióját Karinthy Márton rendezésében. Fotógaléria. [...] Bővebben!
Új gazdasági oldal indult G7 néven Volt kollégánk, Kasnyik Márton a főszerkesztő.
Először van román világelső a női teniszezőknél Babos Tímea két helyet rontott, míg Fucsovics Márton egyet javított a világranglistán.
Ceglédi: A választási reformblöff elbukott Soha nem is volt esélye, de nézzük a jó oldalát: a közjogi blöffparádé végeztével visszakapjuk Gulyás Márton aktivistát. Rá szükség is van.
Kihirdették a 100 szóban Budapest pályázat nyerteseit Bárdos Dávid, Melis Dóra és Asbóth Márton nyerte a 100 szóban Budapest pályázat fődíját. A 18 év alattiakat idén először díjazták külön, közülük a legjobb Smikál Balázs lett, ő a Fővárosi Szabó Ervin ...
Göncz Árpád unokája a Momentumban politizál Pénteken felavatták a két évvel ezelőtt elhunyt köztársasági elnök szobrát Óbudán, az eseményen Göncz unokája, Benedek Márton a hvg.hu-nak bejelentette, a Momentumban politizál.