Szél Bernadett megközelítette Orbán Viktort

A népszerűségi versenyben. A miniszterelnök kihívója jelen állás szerint az LMP-s Szél Bernadett, a Jobbik elnöke, Vona Gábor vagy Karácsony Gergely lehet.

2017. október 4. 15:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Népszerűségi verseny: Szél Bernadett közeledik Orbán Viktorhoz Az LMP megmérte, hogy áll a miniszterelnök-jelöltje. A Závecz Research kutatása szerint sokkal jobban, mint egy hónappal korábban.
Gyurcsány: partnerek kellenek a kormány leváltásához A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint partnerek kellenek Orbán Viktor miniszterelnök leváltásához, ezért nem szabad örülni annak, ha bármelyikük bajban van.
LMP: Botka lemondása az MSZP belügye "Szél Bernadett folytatja a küzdelmet az Orbán-kormány ellen."
Az LMP már nem zöld párt, de akkor micsoda? Szél Bernadett LMP-s miniszterelnök-jelölt hétpontos programjában nem szerepel a zöld politika. De ettől még elég nagy zöldségeket beszél.
A Fidesz egy dementor párt, ők a sötét erő Az LMP kongresszusán kiderült, mit tanult Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt Orbán Viktortól, és hogy miért húzták magukra Ron Werbert, a szocialisták hirhedt kampánytanácsadóját. Aki egy nagyon érz...
Szél Bernadett: Nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre Az LMP miniszterelnök-jelöltje bemutatta a 7 pontból álló programját.

Hír: Botka László kormányváltó szövetsége már 2018-ban le akarja váltani a Fideszt - Reagálás az LMP elnökségi tagjának nyilatkozatára Magyarország elégedetlen többsége 2018-ban le akarja váltani Orbán Viktort és a Fideszt. Ezért érthetetlen, hogy vannak olyan demokratikus pártok, illetve pártvezetők, akik már most lemondanak a győz...
Orbán Viktor: Németországban és Közép-Európában lesz az európai gazdasági növekedés középpontja - a nap hírei Kompromisszumos megoldást javasol a római-parti védmű megépítésére a 3. kerületi polgármester. Új uniós menekült-áttelepítési rendszerre tett javaslatot az Európai Bizottság.
Szingapúr sikere jó példa Szingapúr sikertörténete biztatás Magyarországnak - erről beszélt Orbán Viktor a szingapúri miniszterelnökkel folytatott tárgyalásán. A magyar kormányfő több olyan területet is megnevezett, ahol a két...
Üzleti fórum után magyar nótát is hallgatott Vietnamban Orbán Viktor Délkelet-ázsiai hivatalos úton van a miniszterelnök.
Financial Times: Ideje, hogy az unió megbüntesse az Európa ellen politizáló Orbán-kormányt A brit gazdasági lapnak konkrét intézkedési ötletei vannak, hogyan lehetne kordában tartani az antiszemita húrokat pengető, álhírekkel riogató Orbán Viktort.
Orbán Viktorral egyeztetett a fő román kormánypárt elnöke Liviu Dragnea biztosította Orbán Viktort, hogy Románia megoldja a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium helyzetét.