Tízből 9 iskolás rajta van az Instagramon

A 18 év alatti korosztály 92 százaléka rendelkezik Instagram-profillal, tízből heten pedig naponta többször, akár óránként is ránéznek a képmegosztó alkalmazásra – derül ki az Antall József Tudásközpont Szóda Műhelye, a Noizz.hu, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) és a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Galéria online kutatásából.

2017. október 4. 15:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszólalt Palvin Barbi a botrányos posztjával kapcsolatban Ezt üzente Instagramon.
Tízből kilenc magyar gimis fenn van Instagramon A 18 év alattiak többsége naponta ránéz az appra, ötödük óránként is csekkolja az új posztokat.
Hazarendelte a szőke orosz bombázó Dzsudzsákot A korábbi orosz szépségkirálynő, Viktorija Lopirjova, aki egyben hazája 2018-as rendezésű labdarúgó-világbajnokságának a nagykövete, Budapesten járva annyira hiányolta Dzsudzsák Balázst, hogy az Insta...
Milliárdos Instagram-sztár is ott volt a Las Vegas-i mészárlásnál A milliárdos pókerjátékos, Dan Bilzerian azt állítja, látta, ahogyan egy lány fejbe akarja lőni.
Ilyen lenne az Instagram, ha Windows 95-ön is futna Egy művész elképzelte, hogy milyen is lenne ha napjaink egyik legnépszerűbb mobilalkalmazása néhány évvel korábban készült volna el. Jó néhány évvel.
 Sláger TV műsorvezetője csipkében pózol Tücsi - akit bizonyára ismernek azok, akik nézik a Sláger Tv-ét , illetve követik Sofron István magánéletét  - fehérneműben pózol az Instagramon. A műsorvezető felvett egy body-t, amely nemcsak piros,...

Rákkal küzd a népszerű sorozatsztár - A mellében találtak egy csomót Az Instagramon jelentette be Julia Louis-Dreyfus, hogy megtámadta a betegség.
Új eszközökkel tesz a zaklatások ellen az Instagram Akit idegesítenek a spambotok, vagy nem akarja, hogy az ismerősein kívül bárki kommentelhessen, annak érdemes megnéznie az Instagram új beállításait.
Az Instagram újdonsága leszámol a trollokkal Végre nem kell attól rettegned, hogy a legmenőbb képeid alatt állandóan csekkolnod kelljen a gonosz kommentelőket. Az Insta több funkciót is bevet a trollok ellen!
"Digitális armageddon jöhet" a magyar szakértő szerint, egyre nagyobb veszély a brutális méretű adatforgalom Ma naponta 60 százalékkal több digitális adatot hozunk létre, mint tíz évvel ezelőtt egy teljes év alatt, ráadásul mindezt több mint negyvenháromszor gyorsabban tudjuk megtenni. A Google adatai alapj...
Elképesztő tempóban nő az Instagram-felhasználók száma Ha így folytatja a növekedést, az app látható határidőn belül eléri az anyacégét, a Facebookot.
Félmeztelenül strandolt Magyarország legszebb nője fotó A tavalyi Miss World Hungary-jének megválasztott Gelencsér Tímea a Seychelle-szigetek pihen testvérével, amit folyamatosan dokumentál az Instagram-oldalán. Idáig sem kellett panaszkodnia a tavaly a...