Nem engedi Kálmán Olga bántani Hann Bandit

Simicska tévéjében az MSZP elnöke a tréfás Medián-felméréseket bírálta. Bírálta volna, ha megengedik neki.

2017. október 4. 15:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Demcsák: büszke voltam, hogy Kálmán Olga utódja lehetek A műsorvezető nem csak egy rövid időre, hanem teljesen ki szeretne lépni a mókuskerékből.
Sodrófával esik egymásnak Kálmán Olga és Jakupcsek Gabriella Ráadásul nem csak ők vesznek részt a harcban.
Kálmán Olga tudja, hogy ki a gazdája Simicska tévéjének bukott riportere a nevetségességig védi a Jobbik elnökét, Vona Gábort. A nyugdíjasgyalázásban is.
Döbbentek és bénultak az MSZP-sek Botka lemondása után Többen ki is léphetnek a pártból, ami többek szerint a teljes összeomláshoz vezethet.
A Publicusnál még második az MSZP Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága egy százalékpontot növekedve 25 százalékon áll, az MSZP tábora egy százalékpontot csökkenve 12 százalék, míg a Jobbik&n...
Orbán Viktor: a büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében A miniszterelnök szerint a büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében. Önálló listát állít a 2018-as választásokra a Demokratikus Koalíció, az MSZP továbbra is közös listát sürget. Katalóniá...

Juncker válaszolt: Orbán sorosozó konzultációját kiemelten kezelik Kiemelten kezeli a magyar nemzeti konzultációt a Soros-tervröl az Európai Bizottság válaszolta Jean-Claude Juncker EB-elnök Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő levelére.
Csatasorba álltak Botka ellen Tarjányi: az a cél, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje hátrébb lépjen.
Ujhelyi a Soros-terv helyett a Macron-tervről konzultálna Az MSZP-s európai parlamenti képviselő szerint a francia elnök elképzeléseit kellene megvitatni.
Elutasította az ellenzék Botkát Öt ellenzéki párt határozottan elutasította Botka László ajánlatát, amely alapján a szocialisták a parlamenti választási listás helyeket osztanák szét a demokratikus ellenzéki pártok között. Az LMP, a...
Nem mindenben enged a Tesco - a nap hírei Tárgyalást ajánlott valamennyi lehetséges koalíciós partnernek Angela Merkel német kancellár. Aláírta az új ukrán oktatási törvényt Petro Porosenko államfő. Ajánlatot tett a listás helyek elosztására ...
Hír: Az MSZP gratulál Angela Merkelnek A Magyar Szocialista Párt gratulál Angela Merkel német kancellárnak ahhoz, hogy a vasárnapi választáson megőrizte vezető pozícióját.