Most lett még izgalmasabb Scorsese, De Niro és Al Pacino közös filmje

Gyönyörű Oscar-díjas színésznő csatlakozott a nagy öregekhez.

2017. október 4. 16:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Leonardo DiCaprio megint nagyot fog gurítani DiCaprio igazán testhezálló szerepet kap: megrögzött és bőkezű környezetvédőként eljátszhatja a legzöldebb amerikai elnököt. Scorsese rendezi.
Újra Scorsesevel forgat Robert De Niro és Joe Pesci Már készül a The Irshman című krimi, melynek munkálatairól megjelentek a Nagymenők hármasát ismét együtt ábrázoló fotók.
Már forgatja új közös filmjét Scorsese, De Niro és Joe Pesci fotók Lehet, hogy 2019-ig kell várnunk a The Irishman bemutatójára, de már egy hónapja forgatja új eposzát Martin Scorsese most végre képeken is láthatjuk a nagy újraegyesülést.

Robert De Niro 20 év után is megőrül feleségéért - Így imádja Grace-t Robert De Niro egy étteremben ismerkedett meg élete szerelmével.
95 évesen meghalt az igazi Dühöngő Bika Őt alakította a filmvásznon Robert de Niro, amiért Oscar-díjat is kapott.
Robert De Niro az ENSZ-től kér segítséget Robert De Niro hétfőn az ENSZ-től kért segítséget a karib-tengeri kis sziget, Barbuda újjáépítéséhez, amelyet a közelmúltban szinte teljesen letarolt az Irma hurrikán.
Meghalt Frank Vincent, aki Tony Soprano legfőbb riválisát játszotta Scorsese több filmjében is maffiózót alakított, például a Nagymenőkben és a Kaszinóban is.