Ashton Kutcher gyerekkora óta tart fegyvert, de a Las Vegas-i mészárlás felnyitotta a szemét

A színész követeli, hogy szigorítsanak a fegyvertartási törvényeken.

2017. október 4. 16:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezért nem hajlandó megmutatni gyermekeit Ashton Kutcher Ő és párja, Mila Kunis nagyon védelmező, ha a csemetékről van szó.
Nem lehet többé kibérelni a Las Vegas-i gyilkos szobáját Azt viszont nem tudni, mi lesz a sorsa.
Megtörte a csendet a biztonsági őr, akit megsebesített a Las Vegas-i merénylő Stephen Paddock őt találta el először.
Mila Kunis és Ashton Kutcher ezért nem posztolnak fotót gyerekeikről! Nyomós érv!
Felébredt a kómából a nő, akit fejbe lőtt a Las Vegas-i merénylő A 27 éves Tina Frost már járni tanul.
Boldogságkeresés Véres képek és #Prayfor hashtagek. Segítő-biztonsági alkalmazások és személyiségi jogok. Nyomozati információk és terroristák PR-ja. A Las Vegas-i lövöldözés ismét aktuálissá tette a kérdést: terrortá...

Megdőlhet a Las Vegas-i vérengzés eddigi története Az FBI szerint más sorrendben zajlottak a dolgok két hete, amikor 58 embert lőtt halálra egy férfi Las Vegasban.
A Las Vegas-i mészárlásra is emlékeznek a jótékonysági fegyverárverésen a republikánus politikusok Illinois államban Lehet AR-15-ös puskára is licitálni, az ámokfutó Stephen Paddock ilyennel is ölt.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.
Előkerült a Las Vegas-i tömeggyilkos évekkel ezelőtti tanúvallomása Magáról beszélt 2013-ban, de a fegyverekről csak érintőlegesen volt szó.
Az áldozatok mosolygó arcai között emlékeznek egy Las Vegas-i parkban A gyógyító kertet mintegy 300 ezer dollárnyi adományból, négy napi munkaórával készítették el az önkéntesek.