Fulladozó medvebocsokat mentett ki két horgász egy orosz tóból videó

Biztos nem ilyen fogásra számított két orosz férfi, amikor a horgászni indultak csónakjukkal az Oroszország észak-keleti részén található Vigorezo-

2017. október 4. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Széles Gábor megcsinálta a Keleti Nyitást Oroszország és Kína után Iránnal is üzletet kötött az Ikarusz.
Porosenko a NewsOne ukrán hírtévé blokádjáról Petro Porosenko ukrán elnök szerint nem engedhető meg a médiára gyakorolt nyomás, a sajtóorgánumok munkájának bojkottálása, de az "agresszor" Oroszország propagandájának terjesztése sem Ukrajnában
Kína és Oroszország űrfegyvereire figyelmeztetett egy amerikai tábornok John Hyten szerint mindkét ország nagy lendülettel fejleszt olyan fegyvereket, melyekkel műholdakat tudnának semlegesíteni.
Vb-2018 - A halálcsoportba került Izland A házigazda Oroszország Szaúd-Arábiával játssza a világbajnokság nyitó találkozóját.
Kifakadt a hackervádra az orosz miniszterelnök Nagyon rossznak, sőt visszataszítónak minősítette Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatainak légkörét Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök.
Putyin: Az orosz és a kínai vezetés között stabil és tartós a kapcsolat Oroszország és Kína vezetése között stabil és tartós kapcsolat alakult ki.

Önálló magyar stand, könyvbemutatók és fordítói mesterkurzus Moszkvában Oroszország legrangosabb könyvfesztiválján a Non/Fiction Nemzetközi Könyvvásáron a magyar irodalom rajongóit nemcsak könyvek várják.
Oroszország elkezdte kitiltani a nyugati propagandát Vasárnapról hétfőre virradóra életbe lépett a külföldi adókat idegen ügynöknek bélyegző törvény.
Argentin tengeralattjáró: az oroszokban bíznak Oroszország egy távvezérlésű eszközt ereszt a tengerbe szombaton.
Főpróba remek ellenfelekkel A házigazda Norvégia mellett Oroszország és Dél-Korea lesz a magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a ma kezdődő felkészülési tornán. Kim Rasmussen 16 fős világbajnoki keretének összetétele még vál...
Oroszország mégsem pályázik a 2023-as férfi kosárlabda-világbajnokságra Az orosz szövetség elnöke sportolóik rossz megítélésével indokolta a döntést.
Zeman: Az EU és Oroszország vessen véget a kölcsönös szankcióknak Milos Zeman cseh elnök Szocsiban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.