The Witcher 3 - megérkezett a PS4 Pro-javítás

A CD Projekt RED végre elérhetővé tette a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítsét, ami ezúttal nem hibákat orvosol, hanem a korábban beharangozott teljesítményjavulást és 4K-támogatást hozza el a PS4 Pro tulajdonosainak.

2017. október 4. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
The Witcher 3: Wild Hunt - az új update elhozta a PS4 Pro támogatást Akinek még nem volt szerencséje a The Witcher 3-hoz PlayStation 4-en vagy esetleg újrajátszaná jobb teljesítménnyel és látványosabban, az mindenképpen telepítse a frissítését.
Frissítve: The Witcher - ma rajtol el a minisorozat Nem ez az első alkalom, hogy dokumentumfilm foglalkozik a The Witcher-sorozattal és a CD Projekt RED csapatával. A mostani vállalkozás egy hatrészes minisorozat lesz, aminek az első felvonása pont ma ...
A CD Projekt Red vezetői reagáltak a negatív kritikákra Sokan gondolják álommelónak a CD Projekt RED stúdiójában töltött idejüket, de vannak, akik nem ennyire pozitív élményekkel távoztak, és véleményüknek hangot is adtak.

Nincs veszélyben a Cyberpunk 2077 Elég régen hallottunk már a CD Projekt RED készülő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, és akkor sem túl pozitív dolgokat. Most a fejlesztők bejelentették, hogy jó úton halad a fejlesztés és minden a legn...
A Witcher 3 fejlesztése közben még egy snowboardozó Geralt is készült A NoClip dokumentumfilmeseinek nem csak meséltek Witcher játékok fejlesztéséről a CD Projektnél, hanem egy, a Wild Hunt végleges változatából kihagyott easter egget is megmutattak.
Egy ideig még nem látjuk viszont Ríviai Geraltot, de a hangját talán hallhatjuk majd a Cyberpunk 2077-ben Még az is lehet, hogy a karaktert megszólaltató Doug Cockle szerepelni fog a CD Projekt Red új játékában.