Ezért kell másik alaplap az Intel új processzorainak

A foglalat fizikai felépítése nem változott, de egyes érintkezők szerepe igen.

2017. október 4. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
7,45 GHz-nél tart a Core i7-8700K Rég volt, hogy Intel Core processzorral hasonló mutatványt sikerült valakinek elérnie.
Mire elég az Intel hatmagos Coffee Lake processzora? Megérkeztek az első tesztek, az eredmények alapján pedig árháborúra számíthatunk. Most az AMD-n a sor, hogy árat csökkentsen, és minél hamarabb kihozza a Ryzen második generációját.
Kettővel több lett, maradhat? - Intel Core i7-8700K teszt Túl jól sikerült az AMD Ryzen, ezért idő előtt elkészült a válaszcsapással az Intel. Teszteltük a 8. generációs Core i7 CPU-t, amely tartogat néhány kellemes és kellemetlen meglepetést.
Menetrendszerűen megskalpolták az Intel Core i7-8700K-t A Coffee Lake kódnevű lapka és a fémkupak között a szokásos paszta található.
Mire jó egy Intel Compute Card? Előkerült egy teszt az Intel apró gépéről, amelyben egy Core M3-as Kaby Lake processzor dolgozott.
Így tervezd az alaplapvásárlást, ha kitartasz az Intel mellett Kiszivárgott, hogy milyen ütemben érkeznek a következő hónapok során az új Intel lapkakészletek és processzorok.

Na de mi jön az Intel Tiger Lake után? A tizenkettedik-generációs Core CPU-k állítólag már a 7 nm-es Sapphire Rapids mikroarchitektúrára építkeznek.
Még két fontos termékbejelentést tartogat idénre az Intel A kiszivárgott útiterv szerint a Gemini Lake csak pár hétre van, illetve jön egy új Optane SSD is.
Számítógép a mindennapi társ 10 A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógéppark-juk bővítésére, 2 év speciális OIP-garanciával bíró asztali számítógé...
Váratlanul lelőtte az Alloy projektjét az Intel A vállalat továbbra is hisz a kiterjesztett és a virtuális valóságban, de az elképzeléseik megvalósítására nem találtak partnert.
Ennyit fogyaszt széttuningolva a 18 magos Intel Core i9 Megkezdődött a méregdrága Core i9-7980XE bolti forgalmazása.
Sokkal nagyobb a baj a CCleanerrel, mint gondoltuk Rejtett módon, de célzottan támadták az olyan nagy tech cégeket, mint a Microsoft, a Google, a Samsung, a Sony vagy az Intel.