Negyven év után ismét látogatható lesz a Colosseum legfelső karéja

November elsejétől megnyitják a látogatók előtt a Colosseum ókori római amfiteátrum nézőterének két legfelső emeletét, amely 40 éve zárva volt - jelentette be kedden Dario Franceschini olasz kulturális miniszter.

2017. október 4. 16:53

A cikk folytatása...Friss hírek
A zene kiváltja ugyanazt a megőrülést, amit régen - Interjú Vitáris Ivánnal, az Ivan & the Parazol énekesével Vitáris Iván elmeséli, mekkora szerepük volt a showcase fesztiváloknak abban, hogy az Ivan & the Parazol az új lemezét már Los Angelesben veszi föl.
Ahol az MSZMP vezetői ebédeltek, ott premier lesz november 1-jén Az Engedj be! című darab egy vámpír lány és egy fiú barátságáról, majd szerelméről szól egy különleges helyszínen.
"Az a baj, hogy a legjobb sztorik Lovasiról meg a zenekarról nem szalonképesek" Gőzerővel készül a Lovasi 50 néven futó arénakoncertre a Kispál és a Borz egykori és a Kiscsillag jelenlegi tagsága, több vendéggel kiegészülve. Bekukkantottunk a novemberi fellépés próbájára, amely olyan hangulatú volt, mintha a Kispál és a Borz sohasem szüntette volna be a működését. A főszereplőket kérdeztük az életműösszegző koncert előtt.
Trojka Színházi Társulás: Genesis - táncjáték Az egyszeri előadás szereplői: Bata Éva, Bárnai Péter, Soós Attila.
Nézzen ingyen tajvani dokumentumfilmeket Harmadjára rendezik meg a Taiwan Dox - Tajvani Dokumentumfilm Napokat.
Zenebona a Zsolnay negyedben A 30Y együtteshez kapcsolódó - színházi előadással, kiállítással és koncertekkel is színesített - összművészeti hétvégét tartanak szombaton és vasárnap pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

Negyven év után újra látogathatók a Colosseum legfelső emeletei Kétezer éve a legszegényebbek ültek itt, de a kilátás az arénát leszámítva magával ragadó.

Top hírek:
Soha nem iszom bort Drakula jelmezében temették el Lugosi Bélát Lugosi Béla magyar-amerikai színész, minden idők legjobb Drakulája, 135 éve, 1882. október 20-án született. Azok közé a színészek közé tartozott, akik megteremtették Hollywoodot. A siker azonban tragédiát is jelentett számára, mert soha többé nem tudott kibújni a horrorfilmes skatulyából.
Örülhetnek a Pearl Jam rajongók Exkluzív vetítést hirdetett az Uránia.
Első lett a Slovak Press Photo kiállításon a HVG fotósa Gyakornok fotósunk Péterfy Borit kapta le a Szigeten egy rá különösen jellemző helyzetben, ami a szlovák sajtófotóversenyen első helyet ért.
Christian Bale pont úgy néz ki, mint George Bush alelnöke A felismerhetetlenségig elmaszkírozták egy film kedvéért.
Madarász Viktor egész életművére rányomta bélyegét a Habsburg-ellenes szemlélet A teremtő lángész Egy kultuszkép története címmel kamarakiállítás nyílt Madarász Viktor halálának centenáriuma alkalmából csütörtökön a Magyar Nemzeti Galériában (MNG).
A zene kiváltja ugyanazt a megőrülést, amit régen - Interjú Vitáris Ivánnal, az Ivan & the Parazol énekesével Vitáris Iván elmeséli, mekkora szerepük volt a showcase fesztiváloknak abban, hogy az Ivan & the Parazol az új lemezét már Los Angelesben veszi föl.