Máris költözik egy katalán gyógyszergyártó a függetlenségi törekvések miatt

Miközben a katalán függetlenséget követelők az EU, a spanyol király és a spanyol miniszterelnök elítélő véleménye ellenére is kitartanak az elszakadás szükségessége mellett, egy tőzsdén jegyzett katalán gyógyszergyártó, az Oryzon Genomics már be is jelentette, hogy Barcelonából Madridba teszi át székhelyét.

2017. október 4. 17:46

A cikk folytatása...Friss hírek
A holokauszt magyar zsidó áldozatainak 80%-át azonosították 485 ezer ember adatait azonosították az elmúlt 10 évben a jeruzsálemi Jad Vasem Intézetben.
A héten 35-en haltak meg kanyaró miatt Romániában És újabb 44 megbetegedést regisztráltak.
Már 35 halottja van a romániai kanyarójárványnak Egy 39 éves brassói nő ápolóként dolgozott egy kórházban. Szeptemberben betegedett meg, a kanyaró szövődményeként agyhártyagyulladást kapott.
A Bundeswehr folytatná a kurd harcosok kiképzését A berlini védelmi tárca pénteki közlése szerint amennyiben a helyzet gyökeresen nem változik, vasárnaptól ismét indulhat a katonai oktatás az autonóm Kurdisztánban.
Többtucatnyi halott egy kabuli robbantásban Síita mecsetben robbantottak Afganisztán fővárosában.
Vaddisznók törtek be egy német kisváros bankjába A dolgozók az ablakon keresztül menekültek az agresszív állatok elől.

Top hírek:
Kemény Trump-ellenes beszédet tartott George W. Bush Nem ejtette ki a nevét, de mindennel szembeszállt, amit Trump manapság képvisel. Az oroszok is szóba kerültek.
Gyilkosságban való bűnrészességgel vádolnak egy 96 éves férfit. A vádlott a második világháborúban őr volt egy náci haláltáborban.
Brexit: toporgás zajlik előrelépés helyett Eddig nem sikerült megfelelő mértékű előrelépést elérni az Egyesült Királyság uniós kiválásának feltételeiről szóló egyeztetéseken ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták ki pénteki brüsszeli találkozójukon a brit kilépés után bennmaradó tagállamok vezetői.
Támadást intézhet az Iszlám Állam az USA ellen A CIA szerint az Iszlám Állam (IÁ) támadást intézhet az USA ellen.
Tanzánia kormánya ismét megmutatta, hogy a középkorban él Tanzánia erősen homofób kormánya az AIDS-betegek ellátásának megszüntetése után egy egészségügyi oktatással foglalkozó civil szervezetnek ment neki.
A holokauszt magyar zsidó áldozatainak 80%-át azonosították 485 ezer ember adatait azonosították az elmúlt 10 évben a jeruzsálemi Jad Vasem Intézetben.