Hiszünk a kormánynak abban, hogy mitől kell félnünk

Működik a kormánypropaganda, leginkább a menekültektől és Soros Györgytől félünk, de a civilektől is jobban tartunk, mint Oroszországtól.

2017. október 4. 18:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A látogatás, amely átrendezheti a nemzetközi erőviszonyokat Szaúd-Arábia Izrael után az Egyesült Államok legfontosabb közel-keleti szövetségese most mégis Oroszországtól vesz fegyvert. A szaúdi király moszkvai látogatásán korszerű rakétarendszer szállításáról...

Friss hírek
Hír: Fel kell lépni a nők elleni erőszakkal szemben! Az MSZP határozati javaslatot nyújtott be azért, hogy a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről szóló Isztambuli Egyezményt azonnali hatállyal fogadja el az országgyűlés.
Tetűveszély a szegedi mérnöki kar épülete előtti padokon Évek óta hajléktalanok szállják meg a szegedi mérnöki kar épülete előtti parkot és az ott lévő padokat. Ürülékszag van, és a padokat tetűfertőzés veszélye miatt kellett fertőtleníteni, de ez csak átmenetileg jelent megoldást.
Palkovics: Felül kell vizsgálni a Színművészeti Egyetem etikai kódexét Az oktatási államtitkár szerint az alapprobléma alapvetően etikai, de minden olyan eset, ami túlmegy a normális oktató-növendék viszony keretein még ha a szakma sajátságaiból adódóan a színészetben ez valamelyest tágabban értelmezhető is büntetőjogi kategóriába tartozik, és akként is kell kezelni.
Moszkvai tenisztorna - Babosék nyerték a páros döntőt Babos Tímea és Andrea Hlavackova megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán
1956 a marxizmus elméletének eleven cáfolata A szabadságért és a függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni - jelentette ki Kovács Zoltán egy pénteki budapesti konferencián.
Újra buszok járnak a 3-as villamos helyett a hétvégén A pótlóbuszok a 32-es, illetve a 25-ös busz megállóiban állnak meg.

Szaúd-Arábia Sz-400-as rakétarendszereket vesz Oroszországtól Törökország is bevásárol.
Szaúd-Arábiába is mennek az orosz légvédelmi rakéták Fegyvervásárlási szándéknyilatkozatokat írt alá Szaúd-Arábia és Oroszország, egyebek mellett arról, hogy Szaúd-Arábia Sz-400-as légvédelmi rakétarendszereket vásárol Oroszországtól.

Top hírek:
Ámokfutás indult a magyar börtönökben? Sokan kérdőjelezik meg a BVOP új vezetőjének szakmai kompetenciáját a szakmai hozzá nem értésnek is köszönhetően mondta fel a börtönökben a két patinás civil szervezettel az együttműködést.
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Pintér Sándor nem tudja, hogy Soros vagy Kádár jelentett-e nagyobb veszélyt Soros-ügyi lakossági fóruma után villáminterjút készítettünk a miniszterrel, akit Kádár Jánosról is kérdeztünk.
A "nacionalizmus vírusa" terjed Európában Fel kell vennie a küzdelmet az Európai Uniónak a "nacionalizmus vírusának" terjedése ellen, amely nem pusztán a legutóbb csatlakozott, keleti tagállamokat érinti, hanem egyes nyugati országokat is - jelentette ki Josef Weidenholzer, az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata frakciójának alelnök...
Lőkösházánál és Szamosangyalosnál is égett a növényzet Többhektáros területek égtek.
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.