Halo: Recruit - új Windows Mixed Reality-élmény

A Microsoft egy San Franciscóban tartott konferencián jelentette be, hogy hamarosan bemutatkozik a Halo: Recruit, ami nem egy új játék lesz, hanem a Halo világát igyekeznek majd a Windows Mixed Realityben.

2017. október 4. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kinek fog hiányozni a Windows Phone? Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki.
Fájdalmas bejelentést tett a Microsoft Nem frissítik új szolgáltatásokkal a Windows 10 Mobile-t, vagyis a cég végleg elengedi a mobil platformot.
Nincs tovább, ez már hivatalos: tényleg vége a windowsos telefonoknak Hosszú évek óta hangoztatjuk nem csak mi, iparági szakértők is, hogy a mobilos Windows halálra van ítélve. A Microsoft egy darabig fogadkozott, és bár az eladási mutatók folyamatosan zuhantak, azt íg...
Schleswig-Holstein száműzi a Microsoft termékeit A német szövetségi tartomány a jövőben a nyílt forráskódú megoldásokra akar építeni és hosszú távon teljesen leváltaná a kereskedelmi szoftvereket.
Újabb Fable epizódok játszhatók Xbox One-on Jó hírrel szolgált a Microsoft a nap folyamán egy Twitter-bejegyzésben. Immár a teljes Fable sorozat játszható Xbox One-on is, a konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.
Jön Androidra és iOS-re a Microsoft Edge Az indítóalkalmazásának fontos kiegészítője lesz a mobilos böngésző.

Búcsúzik a Groove Music Pass, Spotify-ra terel a Microsoft A redmondi cég szögre akasztja zenestreaming szolgáltatását, marad a helyi lejátszás.
A Kreml szerint az amerikai hatóságok a San Franciscó-i orosz konzulátus összes helyiségét elfoglalták Az orosz külügyminisztérium szerint a főkonzulátus bejárati ajtaját feltörték, és az egész épületet átkutatták.
Internet Explorert használ? Súlyos sebezhetőséget fedeztek fel benne Bár a Microsoft már régóta az Edge-et ajánlja böngészésre, azért még sokan használják az Internet Explorert. Most ez utóbbiban fedeztek fel egy komolynak tűnő sebezhetőséget.
Xbox Game Pass - a zombik, a Street Fighter és a Saints Row rajongói is örülhetnek A Microsoft bejelentette, milyen új játékokat kapnak októberben az Xbox Game Pass előfizetői, a felhozatalban pedig ezúttal is akad néhány igen ütős cím.
Csevegőbotos fizetést mutatott be a magyar cég San Franciscóban A megoldás segítségével csevegőalkalmazásokon keresztül vásárolhatunk.
Ráfeküdt a kvantumszámítógépes fejlesztésekre a Microsoft A vállalat topológiai kvantumbitekről, és szoftveres fejlesztőkörnyezetről beszélt.