A BKK döntött: ez történik, ha leáll a metró

Véget ért a társadalmi egyeztetés, a BKK bemutatja az M3-as metró pótlásának forgalmi rendjét.

2017. október 4. 21:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kész a terv, eldőlt, hol épül az új Duna-híd Elkezdődhet a KalocsaPaks közötti Duna-híd tervezése, miután a beruházó győztest hirdetett a tervezői pályázaton. Az egy kilométer hosszú hídon kívül több mint húsz kilométernyi közút is épül a beruházás keretében - írta a Magyar Idők.
Visszakerül több csatorna az Invitel kínálatába Egy évvel ezelőttig ott voltak a szolgáltató csomagjaiban, de kikerültek, a helyükre pedig Andy Vajna új kábeltévéit tették.
Húzóágazat és kitörési pont Így néz ki a turizmus jövője A következő években 828 milliárd forint jut turizmus-fejlesztésre. Cikkünk a már megkezdett projekteket foglalja össze.
Miért van ma a Google kereső főoldalán ez a zenés káosz? És mi az a WDR (Westdeutscher Rundfunk) elektronikus zenei stúdió? Hatvanhat évvel ezelőtt alapították meg a nyugatnémet rádió különleges és különlegesen modern egységeként a WDR (Westdeutscher Rundfunk) elektronikus zenei stúdiót, amely rengeteg jó producert, zenészt és persze zenét adott a világnak. Mit is értettek akkor "jó elektronikus zene" alatt? Ezt is mutatjuk, érdekes.
Halálos baleset az M1-esen egy sávon halad a forgalom Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.

Top hírek:
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Egy cseh biztonsági őr megvert két férfit az üzlet előtt Majd én megtanítalak járni! - üvöltötte az őr verés közben a kerekesszékes férfinek.
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Döbbenettel fogadja a CEU, hogy a kormány nem akarja aláírni az általa követelt megegyezést Nem érti a CEU, miért nem akarja a kormány aláírni, majd ratifikálni a már elkészült megegyezést New York és a magyar kormány között. Balog Zoltán értelmetlennek nevezte a megegyezést. A CEU elfogadhatatlannak tartja a kormány lépését.
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.