Megvan az időpontja, mikor játsszák újra az elcsalt vb-selejtezőt

A FIFA vizsgálata megállapította, hogy a játékvezető szándékosan befolyásolta az afrikai térség selejtezőjét, novemberben újra lejátsszák a felek a találkozót.

2017. október 4. 21:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem ingyen kell a világ másik végén pótselejtezni A FIFA pénzzel támogatja az interkontinentális csaták résztvevőit.
Kisorsolták a vb-pótselejtezők párosításait A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi székházában kedden kisorsolták a jövő évi világbajnokság európai pótselejtezőjének párosításait: a magyar csoportból továbbjutott Svájc Észak-Írországga...
Vb-2018: a FIFA bejelentette a sorsolás nyolc kiemelt csapatát December 1-jén Moszkvára irányul a világ figyelme.
A szponzorált gólöröm szigorúan tilos Az ausztrál nemzeti hőst vizsgálja a FIFA.
Vb-2018 Csaknem 3,5 millió jegyigénylés érkezett Az első értékesítési szakasz zárultáig csaknem 3,5 millió jegyigénylés érkezett be a jövő évi oroszországi világbajnokságra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA).
Felfüggesztette Pakisztán tagságát a FIFA Nagyon szigorú döntést hozott a nemzetközi szövetség, egyik FIFA-tag sem játszhat majd a pakisztáni csapattal.

A legszebb gólok: 18 éves lány is nyerheti a Puskás-díjat - videó A FIFA nyilvánosságra hozta azt annak a három labdarúgónak a nevét, aki bekerült a top 3-ba a Puskás-díjért folyó küzdelemben.
Botrány: tíz játékos játszott hamis dokumentumokkal, lesújtott a FIFA Egészen elképesztő sztori végére tett pontot a FIFA.
FIFA 18 - a kapusokon és a nehézségen is igazít az első patch Kicsivel több mint egy gigabájtot kell letöltenie a FIFA 18 játékosainak, ha az 1.02-es verzióval szeretnének játszani, cserébe több kifejezetten idegesítő hibától megszabadulhatnak.
FIFA 18 - érdekes bugok jelentkeznek a switches verziónál Várható volt, hogy nem megy majd minden simán a FIFA 18 Nintendo Switchre költöztetésével, de ilyen hibákra nem számított senki.
Pro Evolution Soccer 2018 teszt Kezdhetnénk úgy jelen tesztünket is, ahogy korábban már oly sokszor: vajon idén a PES felzárkózik a FIFA mellé? De ez a kérdés már nem feltétlenül állja meg a helyét, hiszen a játékmenetet tekintve má...
Ilyen egy FIFA 18 meccs Switchen Miután tegnap nyilvánosságra hozta az EA Sports, hogy milyen hiányosságokkal kell majd megküzdeniük a Nintendo Switch tulajoknak a FIFA 18-ban, most egy teljes mérkőzés videója is felkerült az interne...