Házi koszt ebédre és 2-3 kávé ilyen a munkahelyi étkezési rutinunk

A hazai munkavállalók közel fele az íróasztal előtt ülve ebédel és rengeteg kávét iszik napközben ezt a nem túl egészséges képet festette le a Profession.hu három évvel ezelőtt kutatása. A cég kíváncsi volt, hogy változott-e a magyar munkavállalkozók étkezései szokása, ezért újra elvégezte a nagy érdeklődést kiváltó felmérést.

2017. október 4. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb rekord: a harmadik negyedévben több mint 35.000 állást hirdettek meg Újabb rekordok dőltek meg a munkaerőpiacon: több mint 35 ezer állást hirdettek meg az elmúlt 3 hónapban a legnagyobb hazai álláskereső portálon. A Profession.hu legújabb, 2017 harmadik negyedéves adat...
Nem csoda, hogy elhízunk - mennyire esznek egészségtelenül a magyar munkavállalók? A hazai munkavállalók közel fele az íróasztal előtt ülve ebédel és rengeteg kávét iszik napközben ezt a nem túl egészséges képet festette le a Profession.hu három évvel ezelőtt kutatása. A cég kíváncs...

Friss hírek
Az utcán támadt a medve Erdélyben Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke az EU-ban Tovább csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke tavaly mind az Európai Unió egészében, mind pedig az euróövezetben - tudatta hétfőn az Eurostat.
Lefordultak az amerikai indexek Biztatóan indult a hét az amerikai tőzsdeindexek számára, azonban zárás előtt nem sokkal érkezett egy határozott lefordulás. A GE-vel nagyon elbántak. Az európai részvénypiacok a pozitív tartományban...
Költözz ki - bútorozz be! Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A Volkswagennél és a Mercedesnél is megjelent az Európai Bizottság Azok után, hogy pénteken a BMW főhadiszállásán jártak az Európai Bizottság kartellügyi illetékesei, hétfőn a Volkwagen és a Daimler központjában tettek látogatást. A német autóiparban feltételezett...
Rendezetlen Brexit esetén 1,2 millió munkahely szűnhet meg az EU-ban Nagyjából 1,2 millió munkahely szűnhet meg az Európai Unióban, ha nem sikerül megállapodni az Egyesült Királysággal a rendezett kiválás feltételeiről - figyelmeztetett Kris Peeters belga gazdasági miniszter a helyi sajtó hétfői beszámolói szerint.

Humán vs. Robot ideje felébredni! Lehet-e automatizálni a HR-es folyamatokat a toborzástól a beléptetésig? Lépést tud tartani a HR szakma a rohamosan fejlődő technológiai újdonságokkal? Ezekre és még sok hasonló kérdésre kereste a vál...
Könyvelők, biztosítási ügynökök és pékek: meglehet, 2040-re nem lesz munkájuk Humán vs. Robot avagy az automatizált HR jövője címmel rendezett szakmai konferenciát a Profession.hu.

Top hírek:
Hogyan számítható a nyugdíj korhatár jelenleg Magyarországon? A nyugdíjjogosultság a 2008. december 31-ét követő időponttól megállapításra kerülő öregségi nyugdíj esetében a törvényben (1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról) alábbi módon szabályozott:
Magyar Fotóművészek Szövetsége Fotográfiai ösztöndíja A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.
Egy milliárdos így buktatná meg Trumpot Egy demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Holnapra is riasztást adtak ki Kedden ugyan a szél viharos fokozat alá mérséklődik, de így is több megyére érvényben van riasztás.
Az EU összeszerelő-üzeme lett Magyarország és a régiónk A szolgáltatásokban szinte sehol nem vagyunk, az iparból és a mezőgazdaságból próbál megélni az ország.