Columbus az első amerikai nagyváros, ahol az ingázók ingyen bérletet kapnak, bárhol is dolgozzanak

2017. október 4. 22:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Putyin sem kíméli Észak-Koreát Rendeletet írt alá hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök az ENSZ Biztonsági Tanácsának vonatkozó határozata által elrendelt, Észak-Korea elleni gazdasági korlátozó intézkedésekről.
Mi lesz a romániai anyanyelv-használattal? A bukaresti kormánykoalíció vezető ereje, a Szociáldemokrata Párt (PSD) azt ígérte a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ), hogy a szenátusban szakmai vita nyomán alakítja ki álláspontját a kisebbségek közigazgatási anyanyelvhasználatát bővítő törvénytervezetről, és nem sepri azt le vita nélkül az asztalról, ahogyan történt az a képviselőházi szavazás alkalmával - tudta meg az MTI Cseke Attila frakcióvezetőtől.
Drónfelvételen látható, ahogy több ezer rohingja menekül Hosszú sorokban vonulnak és csónakokon próbálnak meg átjutni Bangladesbe.
Trumpnak fogalma sincs, mit csináljon Szíriával az ISIS kiűzése után Nincs stratégia, pedig hamarosan Rakka is felszabadul. Hogy távolítsák el Aszadot a hatalomból?
Negyvennél is több halottja van a kaliforniai tűzvésznek Egyes helyeken ugyanakkor már sikerült megfékezni a lángokat.
ISIS-esek kiképzőtáborát bombázták az amerikaiak A terrorszervezet, amely mostanra kiszorult Irakból és Szíriából, jemeni törvényen kívüli területeken talált megfelelő körülményeket a fennmaradáshoz.

Top hírek:
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Egy árverési oldalon bukkantak fel Kennedy fiának elveszettnek hitt egyetemi papírjai Az egyetem szerint ellopták a papírokat az archívumukból, az árverési oldal üzemeltetője viszont azt mondta: a dokumentumok a szemétben végezték volna, ha egy takarító nem találja meg azokat.
Idén is a Mercedes viheti a luxusautók piacának koronáját A Daimler AG eladásai 12 százalékos növekedéssel 1,72 millió autóra ugrottak 2017 első három negyedévében az E-osztálynak és a friss SUV modelleknek köszönhetően, miközben a BMW növekedését a kifutó X3-as fékezte, az Audi pedig a feltörekvő piacokon gyengélkedett.
Brexit: a britek beküldik Brüsszelbe a miniszterelnököt Napok múlva döntenek az uniós vezetők arról, továbbengedjék-e a tárgyalásokat. Egyelőre biztosnak tűnik, hogy nemet mondanak.
További két hónap haladékot kér a katalán elnök Puigdemont levélben javasolt további két hónapnyi egyeztetést a spanyol miniszterelnöknek.
Nem árulja el a katalán elnök, hogy kikiáltotta-e Katalónia függetlenségét vagy sem Carles Puigdemont inkább azt kérte a spanyol kormányfőtől, hogy legyen párbeszéd.