Szél Bernadett látszik a legnépszerűbb ellenzéki jelöltnek

A Závecz Research szerint a konkurens pártok szavazói közül a zöldek jelöltjét fogadnák el legtöbben miniszterelnöknek.

2017. október 4. 22:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szél Bernadett Lovas István cikkeit szeretné olvasni
Szél Bernadett kikérte a Soros-tervet Az LMP politikusa közérdekűadat-igényléssel tisztázná, hogy valóban létezik-e a terv.
Szél Bernadett: az emberek mindennapi problémáival kell foglalkozni Az országnak olyan vezetőre van szüksége, aki képes arra, hogy az emberek mindennapi problémáival foglalkozzon - hangoztatta a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje kedden sajtótájékoztat...
Szél Bernadett az egészségügyről kérdezte Orbánt, aki sorosozással válaszolt OrbánVona-csörte is volt ma a parlamentben.
Elmarad Szél Bernadett és Vona Gábor vitája? A Jobbik üzent az RTL Klubnak, hogy korainak tartják az összecsapást.
Szél Bernadett: Orbán Viktor felhagyott a kormányzással Az ellenzéki pártok egymással vannak elfoglalva.

Szél Bernadett: Rajtunk kívül mindenki doppingol Balra szervezeti káosz van, jobbra ideológiai, aki le akarja váltani Orbánt, annak az LMP az egyetlen alternatíva, mondja Szél Bernadett. Úgy akarnak győzni, hogy egyedül ők nem doppingolnak.
LMP: Botka lemondása az MSZP belügye "Szél Bernadett folytatja a küzdelmet az Orbán-kormány ellen."
Az LMP már nem zöld párt, de akkor micsoda? Szél Bernadett LMP-s miniszterelnök-jelölt hétpontos programjában nem szerepel a zöld politika. De ettől még elég nagy zöldségeket beszél.
A Fidesz egy dementor párt, ők a sötét erő Az LMP kongresszusán kiderült, mit tanult Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt Orbán Viktortól, és hogy miért húzták magukra Ron Werbert, a szocialisták hirhedt kampánytanácsadóját. Aki egy nagyon érz...
Szél Bernadett: Nincs újabb négy évünk az Orbán-rendszerre Az LMP miniszterelnök-jelöltje bemutatta a 7 pontból álló programját.
Hisztéria helyett tárgyalás - Szél Bernadett az ukrán nagykövettel találkozott A megbeszélés az oktatási törvény rendelkezéseiről és a lehetséges megoldásokról szólt.