Bolti helyett házilag: fűszeres csirke nuggets ropogós bundában, sütőben sütve

Biztosan tudod, hogy mi kerül a csirke nuggetsbe, ha otthon készíted el.

2017. október 5. 9:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Fehér ez a feketerigó Újabb fehér feketerigó bukkant fel a DunaDráva Nemzeti Park területén. Ezúttal egy szinte teljesen hófehér példányt kapott lencsevégre Pallos-Rózsa Anita, a park munkatársa. Egy különleges festékhiányos madarat már láttak alig egy hónapja az igazgatóság parkolójában, a Hófehérkének keresztelt hím rigónak kizárólag a feje volt fekete, és már egy társa is van, amelyről egyelőre nem sokat tudnak.
Oszter Alexandra a családi viszályról: "Nem tagadtam meg az apámat!" Kifakadt a műsorban.
Ételek, amikben sokkal több kálium van, mint a banánban Ezek a finomságok is ugyanúgy felföltik a raktáraidat.
Nem lesz könnyű Budapesten közlekedni a hosszú hétvégén - Lezárások és korlátozások Több kerületben is forgalomkorlátozások lesznek az ünnepi hétvégén Budapesten.
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló -  A sors útjai: országos tv premier hétköznap délutánonként 15.45-től a TV2-n!
Elárulta, mivel hozza formába magát Natalie Portman Őrült diéták helyett sporttal igyekszik visszanyerni egykori alakját Natalie Portman. A Fekete hattyú és V, mint vérbosszú című filmek színésznője februárban szülte meg második gyermekét, Amaliát. Bár imád anya lenni, és szívesen van otthon a kicsikkel, de egy kis szabadidőre neki is szüksége van. Most a teniszezésbe szeretett bele, így amikor anyai teendői engedik, kimegy ütögetni a pályára.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
Imádták a férfiak a fiatal Katona Klárit, eszelősen jó alakja volt Emlékszel, milyen volt fiatalon az imádott énekesnő?