Feltételesen szabadlábon a volt miniszter

A romániai Ilfov megyei törvényszék szerdán jogerősen feltételesen szabadlábra helyezte Nagy Zsoltot, a korábbi Tariceanu-kormány távközlési miniszterét, akit nemzetközi bűnszövetkezet támogatása miatt ítéltek 2015 januárjában négy év letöltendő börtönbüntetésre.

2017. október 5. 8:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiengedték Nagy Zsolt volt romániai távközlési minisztert Nemzetközi bűnszervezetek támogatása miatt ítélték el.

Friss hírek
Kékcédulás konzultáció: a kormány nem létező emberekkel is levelez Egyre több dolog nem stimmel a kormány címlistájával, ugyanis nem létező nevekre is küldenek nemzeti konzultációs levelet tudta meg a Magyar Nemzet. Legutóbb egy zuglói lakos panaszolta el a lapnak, hogy Kun Bélának címezve is érkezett elsőbbségi levél a Soros-tervről. Erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.
Váratlan helyről kapott kritikákat Orbán Navracsics után a Fidesz két korábbi minisztere szólt be a jelenlegi kurzusnak.
Elhallgatott a börtönrádió nem kellenek a civilek A börtönrádiók a múlt héten országszerte elhallgattak, miután a Börtönrádiónak helyet adó mindhárom büntetés-végrehajtási intézet azonnali hatállyal felmondta a rádiót működtető Adj Hangot Egyesülettel az együttműködési szerződést.
Ragyogó napsütéses hétvége lesz Nem lesz szükség az esernyőre.
Orbán bizalma megrendült, így kapott nem várt vezetőt az MMA Némi konszolidációt hozhat a Magyar Művészeti Akadémia életében a politikától magát távol tartó, egyszerű tagból a köztestület elnökének választott Vashegyi György. Ha hagyják dolgozni.
Több milliárd forintot költenek vitaminokra a magyarok évente A vásárlók köre folyamatosan bővül.

Nagy Zsolt: A TV2-be nem megyek be A HírTV Alinda műsorában kedden Nagy Zsolt lesz a vendég.

Top hírek:
Kárpátalja autonómiájáért tüntettek Budapesten Kárpátalja autonómiájáért és az új ukrán oktatási törvény eltörléséért tüntettek ifj
Már Pécsnek is van kutyamosó automatája Kis és nagy kutyák együtt próbálták ki a mosót.
Súlyos beteg volt, meghalt a magyar pornósztár Hét évig harcolt a betegséggel Derzsi Anita, de az utolsó óráiban is vidám volt.
Úgy arcon vágott egy BMW-s egy Alfást, hogy orvoshoz kellett mennie Az M0-s felhajtójánál vesztek össze Szigetszentmiklósnál.
Játszóparkot kapnak a kutyák a Városligetben Egy csomó kutyás dolgot lehet majd csinálni.
Kanapé az autópályán A bútor akadályozta a forgalmat.