A Pentagon így adja el a fegyvereket

Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a helyi sajtó szerdán a Balkan Insight című regionális hírportál értesüléseire hivatkozva. Damir Krsticevic horvát védelmi miniszter a sajtónak úgy nyilatkozott: az Egyesült Államok Horvátország fontos partnere, és mint olyan, a nemzetközi megállapodások keretében használja a horvát katonai infrastruktúrát.

2017. október 5. 9:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A horvátországi Krk sziget lett a Pentagon új elosztóközpontja Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a helyi sajtó szerdán.
Washington újabb katonákat küld Puerto Ricóra Az amerikai védelmi minisztérium (Pentagon) újabb katonákat küld Puerto Ricóra, hogy segítsenek a Maria hurrikán utáni kárelhárításban, a szövetségi kormányzat minden költséget átvállal.
Naponta 20 ezer ember halhat meg Kim Dzsongun ámokfutása miatt Egy nyugdíjazott amerikai tábornok elárulta, hogy a Pentagon azzal számol, hogy amennyiben újra felhevül a konfliktus Észak-Koreával, Dél-Koreában naponta 20 ezer ember fog meghalni. Egy volt...
Itt a Pentagon reakciója az észak-koreai kijelentésekre Észak-Korea külügyminisztere hadüzenetként értékelte az Egyesült Államok hétvégi akcióját A kijelentéssel kapcsolatban megszólalt a Pentagon szóvivője és az ENSZ főtitkára is A fenyegetéssel...

Orosz és amerikai katonai vezetők egyezettek Szíriáról Mindeddig példátlan, személyes megbeszélés volt amerikai és orosz katonai vezetők között Szíriáról a héten közölte helyi idő szerint csütörtökön a Pentagon.
Depardieu szerint ha megnéznénk magunknak Putyint, egyből megszeretnénk Olyan interjút adott a francia színész, amit egyhamar nem felejtünk el. Beszélt az oroszokról, Castróról, és arról, miért is a Pentagon műve az AIDS.
Amerika szövetségeseit bombázhatták Szíriában az oroszok Az Egyesült Államok által támogatott egyik szíriai lázadócsoport azzal vádolta a damaszkuszi rendszerrel szövetséges Oroszországot, hogy az orosz légierő az állásait támadta az ország keleti részében....
Így emlékeztek meg a 2001. szeptember 11-i tragédiáról Donald Trump amerikai elnök és a first lady a Fehér Házban és a védelmi minisztériumnál (Pentagon) is emlékezett a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozataira.
9/11-re emlékeznek ma Amerika szerte Donald Trump amerikai elnök és a first lady a Fehér Házban és a védelmi minisztériumnál (Pentagon) is emlékezett a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozataira.