A Pentagon így adja el a fegyvereket

Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a helyi sajtó szerdán a Balkan Insight című regionális hírportál értesüléseire hivatkozva. Damir Krsticevic horvát védelmi miniszter a sajtónak úgy nyilatkozott: az Egyesült Államok Horvátország fontos partnere, és mint olyan, a nemzetközi megállapodások keretében használja a horvát katonai infrastruktúrát.

2017. október 5. 9:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy légkondi megbéníthat egy katonai bázist? A Pentagon aggódik Az áram-, víz-, üzemanyag- és élelmiszerellátás megbénításával bombázás nélkül is "legyőzhető" egy ország. Amerika már jövőre felvértezi kiberparancsnokságát és befoltozza a réseket.
Több száz civil áldozata is van az Iszlám Állam elleni harcnak Legalább 801 civil halt meg a Washington vezette terrorellenes koalíció bombázásaiban Irakban és Szíriában 2014 augusztusa óta, amikor a katonai szövetség megkezdte offenzíváját a két országban akkor ...
Spielberg A Pentagon titkai című filmje nyerte a legjobb film trófeáját A Pentagon titkai (The Post) megtörtént eseményeket dolgoz fel, a The Washington Postban megjelentetett titkos Pentagon-iratok megjelenéséről szól. A tét túlságosan nagy volt, senki nem veszíthetett, ...
Tapintható lesz a feszültség Tom Hanks és Meryl Streep újságírós filmjében Ebből ad ízelítőt a Steven Spielberg rendezésében készülő A Pentagon titkai új kedvcsinálója.
A legmodernebb rakéták őrzik a lengyel légtér nyugalmát Az Egyesült Államok 10,5 milliárd dollár értékben ad el Patriot rakétavédelmi rendszereket Lengyelországnak, miután a Pentagon pénteken jóváhagyta eladásukat a NATO-szövetséges országnak.
Az afgán kultúrának mindennapi része a gyerekmolesztálás A Pentagon egy oktatóanyagot írt az Afganisztánban szolgálatot teljesítő katonáknak a gyerekmolesztálások jelenségéről - megdöbbentő javaslatok szerepelnek benne.

Észak-Korea megszállása maga lenne a rémálom A Pentagon szerint csak szárazföldi invázióval lehet biztosan megsemmisíteni az észak-koreai nukleáris programot, de egy ilyen beavatkozás több millió ember halálát követelné néhány nap alatt.
A Pentagon szerint csak szárazföldi invázióval lehet fellépni Észak-korea ellen Csak ez vezetne eredményre az észak-koreai nukleáris program megsemmisítésében.
A Pentagon 2009 óta titokban ufókat keres De a program vezetője szerint nem vették igazán komolyan őt és a kollégáit.
Egyelőre nem utazik a Közel-Keletre az amerikai alelnök Elhalasztották Mike Pence amerikai alelnök vasárnapra tervezett közel-keleti látogatását, minden bizonnyal a Jeruzsálem státusza körül kialakult amerikai-palesztin ellentét miatt - jelentette csütörtö...
Vérdíjat tűztek ki két volt amerikai kormánytisztviselő fejére Törökországban Egy neve elhallgatását kérő erdoganista milliomos ajánlott 800 ezer dollárnyi vérdíjat egy volt CIA-s és a Pentagon egy volt tisztviselőjéért.
Január 1-től ismét szolgálhatnak transzneműek az amerikai hadseregben Donald Trump amerikai elnök korábbi döntése ellenére január 1-től ismét szolgálhatnak transzneműek az Egyesült Államok hadseregében jelentette be David Eastburn őrnagy, a Pentagon szóvivője hétfőn.