Az új Szárnyas fejvadász nem az a csoda, amit vártunk

A sztori elég lapos, de a lenyűgöző látvány miatt muszáj moziban látni.

2017. október 5. 8:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Szárnyas fejvadász 2049 is díjat kap a Hollywoodi Filmdíjak gáláján November elején rendezik a díjátadót, amelynek már több nyertesét is bejelentették.
A Boldog halálnap legyőzte a Szárnyas Fejvadászt Horror nyert a kasszáknál a hétvégén az USA-ban.
A Hóember az új kedvenc a magyar mozikban Nem sokon múlott, de a Jo Nesb regényéből készült kriminek sikerült lenyomnia a Szárnyas fejvadász 2049-et.
Szárnyas fejvadász 2049 filmkritika Egy klasszikus felmelegítése és folytatása nem számít merész húzásnak manapság, az viszont egyértelműen a bátorság jele, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 még csak véletlenül sem szeretne átlagos blockbu...
Nagyon messze vagyunk a sci-fik jövőképétől A Szárnyas fejvadász 2049 apropóján összegyűjtöttük, mely sci-fik váltották be azt, amit ígértek, és melyek nem.
Beszéltük is Ryan Goslinggal, hogy vesztes helyzetből indulunk David Bowie-t akarta, Jared Leto lett belőle. A Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjét kémfilmbe illő módon cserkészték be.

45 ezren nézték a Szárnyas fejvadász folytatását Amerikában megbukott, nálunk közepesen kezdett a Budapesten forgatott film.
A Szárnyas fejvadász 2 fájdalmasan leszerepelt Amerikában Az eredeti sem volt kasszasiker, a folytatásért sem kapták szét a mozikat.
Harrison Ford és Ryan Gosling széttrollkodott interjúján röhög a fél internet A két színész nem bírt magával a Szárnyas fejvadász 2049 kapcsán adott interjú készítése közben.
Nyugodtan nézze meg a Szárnyas fejvadász 2049-et, nem rontották el A jövő továbbra sem fényes, de azért van remény. Nagyon jó lett a kultfilm folytatása. Ryan Gosling lejátssza Harrison Fordot.
Minden, amit tudni érdemes a Szárnyas fejvadász 2049 megnézése előtt Csütörtökön mutatják be a Philip K. Dick-regény alapján készült Szárnyas fejvadász 35 évvel később elkészült folytatását, Harrison Ford egyik legikonikusabb szerepével, a filmvilág legfelkapottabb re...
Nem kíváncsiak Harrison Fordra fiai Igazán jó fej apuka Harrison Ford, aki semmi szín alatt nem erőlteti a gyermekire, hogy megnézzék a filmjeit.  Tisztes távolságot tartanak a munkámtól szögezte le az Indiana Jones-filmek sztárja ...