Megnyugtató kosárelőny

A Körmend végig vezetve 16 ponttal legyőzte hazai pályán a román Steaua Bucurestit szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa-selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2017. október 5. 10:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem jelenthet gondot a visszavágó Az Európa Kupa selejtezőjében simán verte az Olaj a svéd ellenfelét.
Fantasztikus hajrával jutott tovább a Szolnok A Szolnoki Olaj KK kilenc ponttal kikapott a török Trabzonspor otthonában a férfi kosárlabda Európa Kupa selejtezőjében, az első forduló szerdai visszavágóján, ennek ellenére továbbjutott.
Vízilabda: kialakult az Európa Kupa mezőnye – mindkét nemben érdekeltek vagyunk A sorozat első kiírásában ott leszünk női és férfi szinten is.

Jól kezdett a Körmend a férfi kosárlabda EK selejtezőjében Már csak formalitás a jövő keddi visszavágó.
Pontgazdag mérkőzésen került előnybe a Szolnok Hazai pályán nyert az Olaj a férfi kosárlabda Európa Kupa selejtezőjének első meccsén.
Magyar úszó nyerte az Európa Kupa összetett versenyét Az aranyérem és a presztízs mellett 3500 euró is jár az első helyért.
Nyíltvízi úszó Ek: Két magyar is dobogós lett 10 kilométeren Az összetett pontversenyben vezető Rasovszky Kristóf megnyerte a 10 kilométeres szombati viadalt a nyílt vízi úszók Európa-kupa-sorozatának olaszországi befejező állomásán.