Paris Jacksont fel se ismerni smink nélkül - Elképesztő a különbség, ha nincs kifestve

Paris Jackson smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen.

2017. október 5. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Könyvek Nem az AZ a legmeglepőbb.
Csecsemőik mellett ütötte ki magát két heroinista anya - videó Sokkoló felvétel került nyilvánosságra két túladagolt fiatal nőről, akik saját babáikkal mit sem törődve lőtték be magukat, majd lettek rosszul a herointól egy bevásárlóközpont parkolójában az Egyesült Államokban. Egy floridai rendőr testkamerájának felvételein látszik, hogy a kocsi első ülésein eszméletlenül fekszik a 27 éves Kristen Leigh O'Connor és a 28 éves June Ann Schweinhart, miközben a hátsó babaülésekben az egy-, illetve kéthónapos gyermekeik hangosan sírnak.
Meztelenre vetkőzött a Cobra 11 sztárja - pikáns videó Direkt növesztette meg az intim szőrzetét a fotózásra.
Weinstein-ügy: egy magyar színésznő is szexuális erőszakról mesélt Egyre többen állnak elő a saját történetükkel Harvey Weinstein botránya kapcsán - ám nem csak azok, akiket a producer zaklatott, hanem azok is, akik mások miatt éltek át hasonló pillanatokat. Épp most számoltunk be arról, hogy Steven Seagal is többeket zaklatott, ugyanakkor úgy tűnik, a nemzetközi események hatására a magyar színésznők közt is van olyan, aki úgy döntött, kiáll, és elmondja történetét.
Felismered Szilágyi Jánost? Nagyon sármos volt fiatalon Sosem látott fotókon hazánk legendás tévései.
Ötöslottó: ezek a számok tehetnek valakit nagyon boldoggá Kihúzták a 41. játékhét nyerőszámait.

Top hírek:
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
A 657-es járat (Teljes film) Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...
Dwayne Johnson: tippek, trükkök, hogy ne vádoljanak meg szexuális zaklatással Ha megfogadja ezt a néhány tanácsot, akkor biztos nem fog akkora bajba kerülni, mint Harvey Weinstein.